Kerää Extremerunilla rahaa seuralle tai koululuokalle!

ExtremeRun tarjoaa uuden mahdollisuuden seurojen ja koululuokkien varainhankintaan. Kun hankitte ExtremeRun-tapahtumiin joko osallistujia tai tapahtumasponsoreita, saatte jokaisesta myydystä osallistumisesta/sponsorista provisiot, jotka voitte käyttää seurojen kustannuksiin tai luokkaretkirahastoihin.

Tukea liikuntarajoitteisille lapsille

Vuodesta 2010 suomalaisia liikuttanut ja viihdyttänyt ExtremeRun on koko historiansa ajan kerännyt rahaa liikuntarajoitteisten lasten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen. Vuonna 2016 lapset pääsivät ensimmäistä kertaa kokemaan itse ExtremeRunin riemun Vantaalla. Tähän mennessä tuhannet lapset ovat osallistuneet Lasten ExtremeRun-tapahtumiin.

Vuonna 2018 ExtremeRun pistää suomalaiset liikkeelle seitsemällä paikkakunnalla: Tahkolla, Vantaalla, Espoossa, Porissa, Kouvolassa, Kuopiossa ja Peurungassa.

Tyytyväiset kävijät ja median huomio

ExtremeRunin kumppanit huomataan. Tapahtumien verkkosivuilla on kuukausittain yli 40 000 kävijää. Facebookissa tykkääjiä on yli 17 000 ja Instagramissa lähes 7000. Vantaan tapahtumista Nelosella esitetyt koosteet ovat keränneet satoja tuhansia katselijoita. Lisäksi kaikista tapahtumista tehdään kisavideot, joiden avulla kisafiilikseen pääsee aina myös YouTuben välityksellä.

Kiinnostuitko varainhankinnasta? Ota yhteyttä

ExtremeRunin tuella saatte aloitettua varainhankinnan vaivattomasti. Sponsoreille tarjoamme valmiit paketit ja varainhankintaan dokumentit, joilla raportoidaan seurojen ja luokkien kautta kerätyt osallistumiset/sponsoroinnit. Näiden dokumenttien perusteella tilitämme provisiot.

Jos olette kiinnostuneita hankkimaan seurallenne tai luokallenne varoja yhteistyössä ExtremeRun-juoksutapahtumien kanssa, otathan yhteyttä meilitse: mika.hirvinen(a)extremerun.fi