Yleistä tietoa kisasta

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on ExtremeRun?

ExtremeRun on Suomen suurin hupijuoksutapahtuma, joka on liikuttanut ja viihdyttänyt kaiken kuntoisia suomalaisia vuodesta 2010 lähtien. Tarjoamme elämyksiä koko päiväksi: tapahtuman keskiössä on liikunnan ilo ja hauskanpito, ja legendaarinen AfterRun on olennainen osa ExtremeRunia!

Milloin ExtremeRun järjestetään?

ExtremeRun järjestetään vuonna 2024 Tahkolla 20.4. ja Lahdessa 18.5. Lasten tapahtuma on Lahdessa sunnuntaina 19.5. 

Kenelle ExtremeRunon tarkoitettu?

ExtremeRun on tarkoitettu aivan kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa! Radan voi suorittaa kilpailumielellä tai vapaalla tyylillä: aikuisille on valittavana kilpa- ja hupisarjat, ja lapset kiertävät omalle ikäluokalleen suunnitellun radan. 

Kuinka ExtremeRUN tukee hyväntekeväisyyttä?

Hyväntekeväisyys on ollut suuressa roolissa ensimmäisestä ExtremeRUN-tapahtumasta saakka. Olemme keränneet rahaa liikuntarajoitteisille lapsille ja aikuisille jo yli 70 000 euroa, ja vuonna 2023 tarjosimme myös vähävaraisille perheille mahdollisuuden osallistua lasten ExtremeRUNIIN.

Kuinka voin liittyä ExtremeRUN-organisaatioon?

Tarvitsemme henkilökuntaa ja vapaaehtoisia tapahtumiimme moniin eri tehtäviin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä mika.hirvinen@extremerun.fi.

Rata ja säännöt

Mitä osallistuminen ExtremeRUNIIN maksaa (aikuinen/lapsi/perhe)?

Aikuisten ExtremeRUN-osallistumismaksu on väliltä 30–55 euroa, ja se nousee porrastetusti tapahtuman lähestyessä. Aikainen lintu madon nappaa!

Lapsen osallistumismaksu on 25–30 euroa, ja hinta nousee porrastetusti tapahtuman lähestyessä. 

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, joten kannustajat, ystävät ja muut karnevaalihumusta nauttivat ovat lämpimästi tervetulleita katsomaan!

Mitä sääntöjä osallistujien tulee noudattaa?

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee sitoutua noudattamaan ExtremeRUNIN sääntöjä. Tutustu sääntöihin täällä

Miten ExtremeRUNIN voi voittaa?

Kilpasarjassa kaikki esteet ja nopeiten radan suorittanut juoksija on kisan voittaja. Rata koostuu kahdesta kierroksesta. Myös hupisarjalainen voi voittaa ExtremeRUNIN, jos suorittaa radan nopeimmin.  

Onko tapahtuma-alueella ikärajoituksia?

Aikuisten ExtremeRUN-kilpailuun ikäraja on 16 vuotta ja alle 18-vuotiaat voivat osallistua vain huoltajan suostumuksella. 

Lasten kisassa yläikäraja on 16 vuotta. 

Kuinka pitkä rata on?

Yhden kierroksen pituus on aikuisilla noin neljä kilometriä ja lapsilla ikätason mukaan 300 metristä kolmeen kilometriin. Rata koostuu kahdesta tai useammasta kierroksesta. Jokainen voi itse päättää, montako kertaa radan kiertää.

Mitä esteitä reitillä on?

Radoilla juoksijoita odottavat muun muassa yli kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat", ylitettävät autonromut, vaahto- ja vesiesteet ja läpi ryömittävät putket. Reitillä saattaa olla myös vesiesteitä!

Kuinka pitkä on kilpailun maksimisuoritusaika?

Kilpailun maksimisuoritusaika on kolme tuntia.

Saako kisoissa juoda alkoholia?

Alkoholin vaikutuksen alaisena kilpaileminen on kielletty, mutta oman suorituksensa jälkeen alkoholia voi vapaasti nauttia. Alueella on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä. 

Ilmoittau­tuminen, maksa­minen ja peruminen

Miten voin ilmoittautua ExtremeRUNIIN?

Voit ilmoittautua kisaan helposti verkkosivustollamme. Varmistathan, että olet ilmoittautumassa haluamaasi tapahtumaan!

Mitkä maksutavat ovat käytössä?

Maksutapoina hyväksytään online-maksu, luottokorttimaksu ja MobilePay. ExtremeRUNIN voi myös maksaa liikuntaeduilla, kuten Smartumin, ePassin ja Eazybreakin kautta. Voit maksaa osallistumisesti myös Jousto-maksulla!

Lisätietoa maksutavoista ilmoittautumisen yhteydessä

Miten voin ottaa yhteyttä maksupalvelun tarjoajaan?

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot ovat seuraavat: sähköposti: helpdesk@vismapay.com, puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16), postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta.

Entä jos joudun perumaan ilmoittautumiseni?

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tapahtumaan sairauden, loukkaantumisen tai äkillisen esteen vuoksi, voit siirtää osallistumisesi seuraavalle vuodelle tai myydä sen jollekin toiselle.

Siirtäminen: ilmoita osallistumisen siirtämisestä ennen tapahtumaa tapahtumanjärjestäjille sähköpostilla ilmoittautuminen@extremerun.fi tai mika.hirvinen@extremerun.fi.

Myyminen: Jos tilallesi tulee toinen juoksija, ilmoita nimesi ja korvaavan juoksijan tiedot (nimi, kotipaikka, syntymävuosi ja sähköpostiosoite sekä sarja hupi/kilpa) sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@extremerun.fi. Jos vaihto tapahtuu juuri ennen tapahtumaa voi nimenvaihdoksen tehdä myös tapahtumapaikalla.

Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Lähetä yhteystietosi, tilinumerosi ja kopio lääkärintodistuksesta osoitteeseen Extremerun Oy / Mika Hirvinen, Hevoshaankatu 3, 37150 NOKIA. Tapahtuman jälkeen emme voi peruutuksia hyväksyä. Hyväksymme myös työterveyshoitajan tmv. todistukset osallistumisen estävästä vammasta tai sairaudesta.