Tee hyvää ja kerää rahaa vaikka luokkaretkeen!

Varainhankinta seuroille ja koululuokille

Tarjoamme seuroille ja koululuokille mahdollisuuden varainhankintaan ExtremeRunin osallistumisia myymällä.

ExtremeRun on Suomen suurin hupijuoksutapahtuma, joka on liikuttanut kaikenikäisiä ihmisiä vuodesta 2010. Ei väliä, juoksetko kierroksen vai kymmenen: tapahtuman ehdottomasti tärkeimpänä tavoitteena on pitää hauskaa yhdessä, ja kaikki osallistujat palkitaan! Bongaat kisailijoilta todennäköisesti myös enemmän toinen toistaan mielikuvituksellisempia naamiaisasuja kuin juoksutrikoita... 

Vuonna 2024 näitä hyvän fiiliksen juoksutapahtumia järjestetään eri paikkakunnilla tiettyinä viikonloppuina huhtikuusta alkaen. Lauantaisin radan valloittavat aikuiset ja sunnuntaisin lapset.

Tule mukaan tekemään yhteistä hyvää ja kerää samalla varoja vaikkapa luokkaretkeen! Samalla voitte itsekin osallistua ExtremeRunin ystävähintaan.

Lisätietoa tapahtumasta ›
ExtremeRUN 2024

Varain­hankinta Extreme­Run-osallis­tumisia myymällä

Miten homma käytännössä toimii? 

Luokat ja seurat saavat oman koodin, jota jakavat lähipiirilleen ja tukijoilleen. Koodi syötetään ilmoittautumisen yhteyteen, ja sen avulla ostaja saa erikoisalennuksen. Tapahtuman jälkeen luokat ja seurat saavat laskuttaa palkkion sen perusteella, paljonko heidän koodiaan on käytetty. 

Tuette samalla hyväntekeväisyyttä 

Jokaisesta ostetusta yrityslipusta lahjoitamme yhden lipun lasten ExtremeRUN. Teemme yhteistyötä Lahti Paybackin kanssa.

Näin pääsette mukaan

Laita viestiä varainhankinnan yhteyshenkilö Aki Keskitalolle: aki@jaajo.fi Tervetuloa tekemään hyvää!