Pirskahteleva karnevaali, josta et halua jäädä paitsi!

ExtremeRun – Suomen suurin hupijuoksu­tapahtuma

ExtremeRun on tuonut iloa ja liikettä kaikenikäisten ihmisten elämään jo vuodesta 2010.

Ylpeänä Suomen suurimman hupijuoksutapahtuman titteliä kantava ExtremeRun tulee jälleen! Vuonna 2024 ExtremeRun-tapahtumat polkaistaan käyntiin Tahkolla 20.4. ja seuraava Lahdessa 18.5. Lauantaisin radalle astuvat aikuiset, kun taas sunnuntaina Lahdessa on lasten vuoro valloittaa reitti. 

Kisassa juoksijat suorittavat mielikuvituksellisen esteradan – kukin tyylillään! Tapahtuman keskiössä on yhteinen hauskanpito, ja jokainen osallistuja palkitaan. Matkan varrella voitkin bongata osallistujilta todennäköisesti enemmän kirjavia naamiaisasuja kuin perinteisiä juoksutrikoita. 

Tapahtumaan osallistujat saattavat bongata itsensä myös telkkarista, sillä ExremeRunista kuvataan Nelosella esitettävä, tunnin mittainen ohjelma. 

ExtremeRun ei ole vain juoksutapahtuma, vaan aamusta iltaan kestävä karkelot! Ensin kisaillaan, sitten bailataan: koko päivän kestävillä kekkereillä päihitetään rata, nautitaan iloisesta karnevaalitunnelmasta ja juhlitaan pitkälle yöhön. AfterRun onkin kenties aikuisten tapahtuman kohokohtia. 

Tätä et todellakaan halua missata: tule mukaan ja valloita rata tai fiilistele päivän kuplivaa tunnelmaa yleisössä! 

Ilmoittaudu juoksijaksi ›
ExtremeRun 2024

Miksi sinunkin kannattaa osallistua?

Kokonaisvaltainen elämys 

Luvassa on nähtävää ja koettavaa aamusta pitkälle iltaan! ExtremeRun on liikunnalla ja hauskanpidolla täytetty, kimallesadetta poksauttava yllätyspaketti, joka tarjoaa varmasti upean elämyksen jokaiselle. 

Seikkailu ja jännitys

Viemme sinut pois mukavuusalueeltasi! Mielikuvituksellinen rata ja mahtava porukka tekevät jokaisesta kilometristä ikimuistoisen.

Yhteisöllisyys ja ystävyys

Tuletpa paikalle yksin tai yhdessä, ExtremeRunissa jaat ilot ja haasteet muiden kanssa ja koet yhteisöllisyyden voiman.

Liikunta ja hyvinvointi

ExtremeRun tarjoaa loistomahdollisuuden uusien fyysisten ja henkisten voittojen saavuttamiseen – ja kenties löydät itsestäsi uusia puolia!

Hyväntekeväisyys

ExtremeRunin avulla on kerätty jo yli 70 000 euroa liikuntarajoitteisten ihmisten hyväksi. Osallistumalla ikimuistoiseen tapahtumaan tuet samalla yhteisöä.

Tule mukaan! ›