Tsekkaathan nämä, jotta kaikilla on kivaa!

ExtremeRunin säännöt

ExtremeRun-kisa

  • Kilpasarjassa kaikki esteet ja nopeiten radan suorittanut juoksija on voittaja. Kolme nopeinta naista ja miestä palkitaan. Myös kilpasarjassa voi kiertää esteitä, mutta silloin ei ole oikeutettu palkinnoille.
  • Esteitä ja niiden suorittamista valvoo järjestäjän asettama henkilö.
  • Hupisarjassa kukin valitsee kuntonsa ja mahdollisuuksien mukaan suoritettavat esteet. Myös hupisarjalainen voi voittaa kisan, jos hän kiertää reitin kaikki kierrokset nopeiten ja suorittaa kaikki esteet.
  • Palkinnot ilmoitetaan kisakohtaisesti.
  • Jokainen saa itse päättää juoksemansa matkan.
  • Jokainen määräajassa maaliin tullut molemmissa sarjoissa palkitaan urhoollisuusmitalilla.

Kilpailuaika

Kilpailun maksimisuoritusaika on kolme tuntia.

Vakuutukset

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta.

Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan.

Järjestäjillä on ainoastaan vastuuvakuutus järjestäjistä johtuviin tapaturmiin.

Ikäraja

Ikäraja aikuisten ExtremeRun-kilpailuun on 16 vuotta ja alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella.

Valitukset

Valitukset tulee tehdä viimeistään tunnin kuluttua kilpailun päättymisestä kirjallisesti kilpailukansliaan.

Hylkääminen

Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osanottajan havaitaan oikaisevan tai hän muutoin hän häiritsee kanssakilpailijoiden suoritusta. Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia myös kilpasarjassa. Mutta huomioitavaa on, että mikäli kilpailija kiertää esteen, hän menettää mahdollisuuden palkinnoille.

Alkoholin vaikutuksen alaisena kilpaileminen on kielletty.

Rata ja esteet

Rata koostuu kahdesta tai useammasta kierroksesta. Jokainen voi itse päättää kuinka monta kierrota kiertää. Jokainen yhdenkin kierroksen kiertänyt on oikeutettu maalissa jaettavaan urhoollisuusmitalliin.

Järjestäjä pidättää oikeuden juoksureittiä ja esteitä koskeviin muutoksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen voi nyt maksaa myös liikuntaseteleillä Eventio-palvelun kautta. Tämän palvelun kautta ilmoitetaan myös laskutukseen menevät ilmoittautumiset. Joten jos tarvitset laskun ilmoittautumisestasi, sekä ilmoittautuminen, että laskutus hoidetaan Eventio-palvelun kautta.

Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta jokaisen tapahtuman omilta ilmoittautumissivuilta.

Ole tarkkana ilmoittautumisten kanssa. Valitse ensin tapahtuma ExtremeRUN-nettisivuilta ja mene tapahtuman sivuille ja valitse vasta tämän jälkeen ilmoittautuminen. Näin ilmoittaudut oikeaan tapahtumaan.

Osallistumisen siirto/peruutus

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tapahtumaan sairauden, loukkaantumisen tai äkillisen esteen vuoksi, voit siirtää osallistumisesi seuraavalle vuodelle tai myydä sen jollekin toiselle.

Siirtäminen onnistuu siinä tapauksessa, että olet ilmoittanut peruuntumisesta ennen tapahtumaa tapahtumanjärjestäjille sähköpostilla ilmoittautuminen@extremerun.fi tai mika.hirvinen@extremerun.fi.

Jos myyt osallistumisesi tai tilallesi tulee toinen juoksija siitä on myös tehtävä ilmoitus kenen tilalle kyseinen henkilö tulee ja hänen tietonsa (nimi, kotipaikka, syntymävuosi ja sähköpostiosoite sekä sarja hupi/kilpa) sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@extremerun.fi. Jos vaihto tapahtuu juuri ennen tapahtumaa voi nimenvaihdoksen tehdä myös tapahtumapaikalla.

Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Lähetä yhteystietosi, tilinumerosi ja kopio lääkärintodistuksesta osoitteeseen Extremerun Oy / Mika Hirvinen, Hevoshaankatu 3, 37150 NOKIA. Tapahtuman jälkeen emme voi peruutuksia hyväksyä. Hyväksymme myös työterveyshoitajan tmv. todistukset osallistumisen estävästä vammasta tai sairaudesta.

Lisätietoja tapahtumasta: mika.hirvinen@extremerun.fi