Joensuu 27.8.2022 KISAINFO

Tervetuloa Joensuun ExtremeRuniin 27.8.2022!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! On hienoa järjestää tapahtumaa, joka kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Teemme myös hyvää yhdessä! Extremerunin motto on "kaikki liikkuu" siksi Extremerun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Extremeruniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

Tässä infopaketti. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1. Tapahtumaan valmistautuminen
2. Tapahtumapaikalle saapuminen
3. Numeroiden nouto
4. Tavaroiden säilytys - narikka
5. Lähtö
6. Reitti
7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8. Maaliintulo
9. Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. After Run bileet
12. Muuta huomioitavaa
13. Aikataulu

 

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Hupisarjassakin voit siis juosta trikoissa ja päinvastoin kilpasarjassa naamiaisasussa. Tiedossa kuitenkin on, että radalla tullaan näkemään kymmeniä nalleja, Spidermanejä ja muita hahmoja, joten pukeudu rohkeasti.

Huolehdi tankkaus varsinkin nyt helteellä, syöminen ja ennen kaikkea juominen kuntoon ennen tapahtumaa, jottei tule yllätyksiä matkan varrella. Myöskään pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty, jopa suositeltavaa. Tosin treenaaminen nyt enää tässä vaiheessa on jo hieman myöhäistä.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA KILPAILEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos järjestäjä havaitsee humalaisen kilpailijan radalla, hänet poistetaan kilpailusta välittömästi. Eli ensin kisa, sitten hupi. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä.


2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtuma-alue on Sokos Hotelli Kimmelin takana Sirkkalanpuistossa osoite on Itäranta 1, Joensuu. Pysäköintihalli löytyy hotellia vastapäätä tien toiselta puolelta.


3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan lauantaiaamuna klo 09:30-12:30 tapahtumapaikalla.
Voit noutaa useamman juoksijan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille.

Numeroiden jaossa numerot on jaettu 100-200 kpl laatikoihin. Joten katso mistä laatikosta saat numerosi ja jonota oikealle laatikolle. Jos haet kerralla useamman henkilön numerot niin selkeä tulostettu lista haettavista numeroista, jonka voit antaa numeroin jakajalle helpottaa ja nopeuttaa numeroiden etsimistä.

Numeronne löydätte meidän nettisivuilta osoitteesta
www.extremerun.fi/numero/.

Mikäli et löydä nimeäsi listalta, ota yhteyttä ilmoittautuminen@extremerun.fi

Kun tiedätte oman numeronne osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Kerrotte vaan minkä numeron haluatte. Saatte numeron ja hakaneulat sekä kisakassin.

Olenko oikeassa sarjassa? Ei itse asiassa ole merkitystä oletko hupi- vai kilpasarjassa. Kummassakaan sarjassa ei ole pakko käydä läpi kaikkia esteitä. Mikäli kuitenkin haluat voittaa kisan tai tulla palkinnoille, kaikkien esteiden suorittaminen on pakollista. Myös hupisarjalainen voi siis voittaa kisan, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin. Tässä mielessä sarjan vaihto on tapahtumapaikalla lähes tarpeetonta, mutta kuitenkin haluttaessa mahdollista.

4. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan.

Narikka ruuhkautuu aina kun kaikki osallistujat haluavat samaan aikaan tuoda varusteensa säilytykseen. SIKSI OLISI TÄRKEÄÄ, ETTÄ JOKAINEN MERKITSISI VARUSTEENSA HYVISSÄ AJOIN. Tämän jälkeen jokainen voi käydä luovuttamassa tavaransa isoon kasaan narikan edustalle. Tästä henkilökuntamme sitten huolehtii tavarat kisan aikana numerojärjestykseen, jotta ne on nopeampi sitten sieltä luovuttaa teille juoksun jälkeen. Merkitsethän tavarasi selkeästi ja isosti tämä helpottaa narikan toimintaa. Jos pystyt jättämään tavarasi huoltajalle tai autoosi niin se helpottaa järjestäjiä.


5. Lähtö

Yhteislähtö tapahtuu klo 13:00. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman taaemmaksi. Jos olet hupisarjassa ja hyväkuntoinen, niin voit toki startata kilpasarjan kanssa samalta viivalta. Tapahtumassa ei ole ajanottoa, mutta kolme nopeinta miestä ja -naista palkitaan tuotepalkinnoilla. Sekä Kultajousi palkitsee nopeimman miehen ja nopeimman naisen kultaketjulla.

 

6. Reitti

REITIN PITUUS ON noin 4,6 kilometriä ja se on tarkoitus kiertää kolme kertaa.

Reitti kulkee kaupungin keskustan liepeillä Joensuun hienossa rantamaisemassa. Reitillä saattaa olla muutakin liikennettä, joten huomioikaa myös muut liikkujat.

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta. Jos haluat matkasi jatkuvan ilman suurempia jonotuksia voit kiertää ensimmäisen esteen. Näin pääset monien edelle ja ruuhkat helpottavat matkantekoasi jatkossa. Toinen kierros on aina ruuhkattomampi, joten kannattaa jatkaa toiselle kierrokselle, vaikka ensimmäinen kierros olisi ollutkin ruuhkainen.

Juomapaikalla on roskikset ja järjestäjät toivovat, että kilpailijat laittaisivat mukit roskiin. Näin juomapaikka säilyy siistinä läpi tapahtuman. Kiitos kaikille, jotka näkevät tämän vaivan.

Reitti on melko täysin tasainen ja suurimmalta osin asfalttipintainen.

Juoksureitti on melko kapea näin isolle osallistujamäärälle. PITÄKÄÄ VASEMMALLA OHITUSKAISTA VAPAANA, jotta nopeammat voivat ohittaa vapaasti. Reitillä on siis oikeanpuoleinen liikenne. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa.

Nastakengät on kielletty, koska verkkoesteemme ei tykkää nastoista ja lisäksi on loukkaantumisvaara, jos kenkä käy toisen kilpailijan käteen tai kasvoihin.

 

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä kilpasarjalaisille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset.

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltä piti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia molemmissa sarjoissa ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.

 

8. Maaliin tulo

Maalisuoralla voit päättää jatkatko toiselle kierrokselle vai menetkö maaliin. Tätä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. MAALIIN MENNÄÄN OIKEAA LAITAA ja uudelle kierrokselle vasenta laitaa.

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali. Eli vaikka juoksisit vain yhden kierroksen, saat mitalin.

Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja makkaraa. Makkaranjakopiste on hieman etäämmällä maalista.


9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Varsinaisia pukeutumistiloja ei ole, joten huomioikaa tämä. Peseytyminen tapahtuu siten, että naiset pääsevät Sokos Hotelli Kimmelin uudistettuun kylpylään saunaan ja kylpemään. Joten naiset uikkarit mukaan.

Miehille on varattu kaksi hotellihuonetta, joissa miehet voivat käydä pesulla siten, että huoneisiin on neljä avainta ja avainta vaihdetaan receptionin tiskin luona. Joten neljä miestä max kerralla huoneeseen ja muut odottavat vuoroaan alhaalla. Joten peseydyttehän ripeästi.

 

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee kisaravintola Bistro Heili, jossa on aikuisille monenlaista janojuomaa. Bistro Heili tarjoaa myös herkullista syötävää. Kaikki juoksijat saavat SAVUHOVIN makkaran juoksun jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittää.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin.

Shopilta löytyy mm. supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot ja hupparit. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan, kun paitoja riittää!

Hinnasto                                                                    

 Huivi...................................................                    5€

 Musta juoksupaita...........................                   5€

 Tuubihuivi.........................................                 5€

 Pipo .............................................                    15€

 Musta/valkoinen T-Paita/Toppi..........                   15€               

 Harmaa Tekninen T-paita/ toppi ........                   20€

 Panta...............................................                 20€

 Harmaa tekninen pitkähihainen .........                   25€

 Shortsit ..........................................                  25€

 Juoksuhousu.................................                    35€

 Huppari...........................................                 40€

 Liivi..................................................                45€

 

11. After Run bileet

Tapahtuman jälkeen on tarkoitus jatkaa Bistro Heilin viihdyttävässä tunnelmassa klo 22 jonka jälkeen Sokos Hotelli Kimmelin alakerran yökerho avaa ovensa. Yökerhossa jatkuu After Run bileet aamuun saakka.


12. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO! Tapahtumapaikalla on 20 sekajäteastiaa. Myös reitin varrella jokaisen esteen edessä on roskis, mikäli kilpailijan täytyy päästä eroon roskista, peruukista, paidasta tms. Huolehtimalla roskista tapahtuman jälkeen jää siisti ympäristö ja alueella on jatkossakin ulkopuolisten kiva ulkoilla. Mikäli et löydä roskista, jätä roskat esteen viereen.

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Jos näet jonkun kuvaavan sinua reitin varrella etkä halua kuviin, voit nostaa kämmenen kasvojesi ja kuvaajan väliin. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden tapahtumaan tai muihin tämän vuoden tapahtumiimme kisahintaan 40€.

Voit ilmoittautua KAIKKIIN Extremeruneihin tarjoushinnalla. Tervetuloa tapahtumiimme!

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa https://www.facebook.com/extremerun.fi.

Sekä seuraa meitä Instagramissa https://www.instagram.com/extremerunofficial/

Somesta löydät paljon hyödyllistä ja kivaa tietoa ExtremeRunista.


13. Aikataulu

Lauantaina 27.8.2022

  • Ilmoittautuminen 09:00-12:30
  • Kokoontuminen kentälle 12:45
  • Yhteislähtö 13:00
  • EXTREMERUN 13:00-16:00
  • Maali suljetaan klo 16:00
  • Tapahtumapaikalla ohjelmaa
  • Tapahtuma-alueella tietysti hyvää musaa sekä Bistro Heili palvelee koko iltapäivän klo 22:00 asti.

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!

ExtremeRun
Järjestäjät