ExtremeRun Espoo 14.9. Kisainfo

Tervetuloa Espoon ExtremeRuniin 14.9.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! On hienoa järjestää tapahtumaa, joka kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Teemme myös hyvää yhdessä! Extremerunin motto on "kaikki liikkuu" siksi Extremerun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Extremeruniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

Ja heti tähän alkuun kysymys rokkaako teidän tiimiasu? Punanaamiosta löytyy tuhansia tuotteita tapahtumaamme asuja, peruukkeja, naamareita yms. JOS ASUKOKONAISUUS VAATII VEILÄ TÄYDENNYSTÄ niin www.punanaamio.fi KOODILLA ExtremeEspoo saat 20% alennuksen netti- tai kivijalkaliikkeistä. Lisäksi 30 ensimmäiselle Helsingin myymälässä koodin käyttäneelle hikinauhasetti kaupan päälle. Näiden alennusten jälkeen tiimiasunkin pitäisi olla timanttia.

Lisäksi jo ExtremeRun ei riitä niin seuraavan päivänä samassa paikassa kisataan eCross 2019 maastojuoksutapahtuma jonne jokainen osallistuja saa -20% alennuksen. Ilmoittautua voit paikan päällä Extremerun Shopilla.

Tässä infopaketti. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1.    Tapahtumaan valmistautuminen
2.    Tapahtumapaikalle saapuminen
3.    Numeroiden nouto
4.    Tavaroiden säilytys - narikka
5.    Lähtö
6.    Reitti
7.    Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8.    Maaliintulo
9.    Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. After Run bileet
12. Muuta huomioitavaa
13. Aikataulu

 

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Hupisarjassakin voit siis juosta trikoissa ja päinvastoin kilpasarjassa naamiaisasussa. Tiedossa kuitenkin on, että radalla tullaan näkemään kymmeniä nalleja, Spidermanejä ja muita hahmoja, joten pukeudu rohkeasti.

Huolehdi tankkaus varsinkin nyt helteellä, syöminen ja ennen kaikkea juominen kuntoon ennen tapahtumaa, jottei tule yllätyksiä matkan varrella. Myöskään pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty, jopa suositeltavaa. Tosin treenaaminen nyt enää tässä vaiheessa on jo hieman myöhäistä.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA KILPAILEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos järjestäjä havaitsee humalaisen kilpailijan radalla, hänet poistetaan kilpailusta välittömästi. Eli ensin kisa, sitten hupi. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Veräjäpellonkatu 17, Espoo. Siellä on runsaasti parkkipaikkoja. Leppävaaran asemalta on tapahtumapaikalle (1,2km /n.15min) kävelymatka. Tulethan ajoissa paikalle.

Olet hyvissä ajoin, mikäli olet tapahtumapaikalla klo 10:30-11.30.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan lauantaiaamuna klo 09:00-12:30 tapahtumapaikalla Leppävaaran urheilupuistossa.

Voit noutaa useamman juoksijan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille.

Numeroiden jaossa numerot on jaettu 100-200 kpl laatikoihin. Joten katso mistä laatikosta saat numerosi ja jonota oikealle laatikolle. Näin nopeutat numeroiden jakoa.

Numeronne löydätte myös meidän sovelluksestamme netistä www.extremerun.fi/numero/. Huom! Numeronne voitte tarkistaa sovelluksesta viimeistään perjantaina 13.9. Mikäli et löydä tietojasi ota yhteyttä ilmoittautuminen@extremerun.fi, lähetä kuitti maksusta niin selvitetään asia.

Kun tiedätte oman numeronne osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Kerrotte vaan minkä numeron haluatte. Saatte numeron ja hakaneulat sekä kisakassin.

Olenko oikeassa sarjassa? Ei itse asiassa ole merkitystä oletko hupi- vai kilpasarjassa. Kummassakaan sarjassa ei ole pakko käydä läpi kaikkia esteitä. Mikäli kuitenkin haluat voittaa kisan tai tulla palkinnoille, kaikkien esteiden suorittaminen on pakollista. Myös hupisarjalainen voi siis voittaa kisan, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin. Tässä mielessä sarjan vaihto on tapahtumapaikalla lähes tarpeetonta, mutta kuitenkin haluttaessa mahdollista.

 

4. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Muut joutuvat maksamaan pienen muodollisen narikkamaksun.

Nopeuttaaksi narikan toimintaa OLISI TÄRKEÄÄ, ETTÄ JOKAINEN MERKITSISI KASSINSA, JONKA JÄTTÄÄ NARIKKAAN OMALLA KISANUMEROLLAAN HYVISSÄ AJOIN JO ENNAKKOON KOTONA. Tämän jälkeen jokainen voi käydä luovuttamassa tavaransa isoon kasaan narikan edustalle. Tästä henkilökuntamme sitten huolehtii tavarat kisan aikana numerojärjestykseen, jotta ne ovat nopeampi sitten sieltä luovuttaa teille juoksun jälkeen. Merkitsethän tavarasi selkeästi ja isosti NUMEROLLASI tämä helpottaa narikan toimintaa.


5. Lähtö

Yhteislähtö tapahtuu klo 13:00. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman kauemmaksi. Jos olet hupisarjassa ja hyväkuntoinen, niin voit toki startata kilpasarjan kanssa samalta viivalta. Ajanotto käynnistyy vasta kun ylität lähtöviivan.

 

6. Reitti

Leppävaaran urheilupuiston pururatojen rajallisten alueitten takia reitti on hyvin paljon sama kuin viime vuonna.

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta. Jos haluat matkasi jatkuvan ilman suurempia jonotuksia voit kiertää ensimmäisen esteen. Näin pääset monien edelle ja ruuhkat helpottavat matkantekoasi jatkossa. Toinen kierros on aina ruuhkattomampi, joten kannattaa jatkaa toiselle kierrokselle, vaikka ensimmäinen kierros olisi ollutkin ruuhkainen.

Juomapaikalla on roskikset ja järjestäjät toivovat, että kilpailijat laittaisivat mukit roskiin. Näin juomapaikka säilyy siistinä läpi tapahtuman. Kiitos kaikille, jotka näkevät tämän vaivan.

Reitti on melko rankka ja ylämäet melko jyrkkiä, joten jos et ole huippukuntoinen, ei ole häpeäksi, vaikka kävelet ylämäet. Juokseminen ylämäissä tuskin nopeuttaa yhtään juoksuasi, joten voi olla järkevää juosta ja hölkätä vain alamäet ja tasaiset osuudet.

Juoksureitti on melko kapea näin isolle osallistujamäärälle. PITÄKÄÄ VASEMMALLA OHITUSKAISTA VAPAANA, jotta nopeammat voivat ohittaa vapaasti. Reitillä on siis oikeanpuoleinen liikenne. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa.

Nastakengät on kielletty, koska verkkoesteemme ei tykkää nastoista ja lisäksi on loukkaantumisvaara, jos kenkä käy toisen kilpailijan käteen tai kasvoihin.

Reitti on 4,2 km ja se on tarkoitus kiertää 3 kertaa. Eli kokonaisreitin pituus tulee olemaan 12,6 kilometriä. Mutta jokainen oman kuntonsa mukaan.

ExtremeRun Espoo

 

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä kilpasarjalaisille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset.

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltä piti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia molemmissa sarjoissa ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.


8. Maaliin tulo

Reitti on 4,2 km ja se on tarkoitus kiertää 3 kertaa. Eli kokonaisreitin pituus tulee olemaan 12,6 kilometriä. Mutta jokainen oman kuntonsa mukaan.

Maalisuoralla voit päättää jatkatko uudelle kierrokselle vai menetkö maaliin. Tätä ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali. Eli vaikka juoksisit vain yhden kierroksen, saat mitalin.

Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja makkaraa. Makkaranjakopiste on hieman etäämmällä maalista.

 

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Yleisurheilukenttien pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet ja kisan jälkeen peseytymässä. Olethan ripeä suihkussa niin muutkin pääsevät nopeammin suihkuun.

Pukuhuoneiden edustoilla on myös roskalaatikot, joten jos haluat eroon kuraisista vaatteista tai kengistä, nosta ne ystävällisesti roskalaatikkoon peseytymisen jälkeen. Jätäthän tilat kuntoon sekä pukeutumisesi, että peseytymisesi jälkeen.

Yleisurheilukentän pukutiloista löytyy myös WC:t. Jonojen välttämiseksi yritä toimia ripeästi.

Ymmärräthän, että jos jätät esim. lenkkarisi tapahtuma-alueelle järjestäjät siivoavat ne kaikkien muiden tapahtumapaikalle jääneiden naamiaisasujen mukana roskiin.

 

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee kisaravintola, jossa on aikuisille monenlaista janojuomaa. Tapahtuma-alueella myydään myös jotain syötävää. Kaikki juoksijat saavat SAVUHOVIN makkaran juoksun jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittää.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot ja hupparit. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan, kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

 

11. After Run bileet

Espoon tapahtuman jälkeen jäämme tapahtumapaikalle bilettämään kauniissa kesäisessä säässä. Tarjolla on syötävää ja juotavaa. DJ hoitaan musiikkin. Toivomme, että mahdollisimman moni jäisi meidän kanssamme juhlimaan hienoa urheilullista päivää ja loistavia urheilusuorituksia!

 

12. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO! Tapahtumapaikalla on 20 sekajäteastiaa. Myös reitin varrella jokaisen esteen edessä on roskis, mikäli kilpailijan täytyy päästä eroon roskista, peruukista, paidasta tms. Huolehtimalla roskista tapahtuman jälkeen jää siisti ympäristö ja alueella on jatkossakin ulkopuolisten kiva ulkoilla. Mikäli et löydä roskista, jätä roskat esteen viereen.

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Jos näet jonkun kuvaavan sinua reitin varrella etkä halua kuviin, voit nostaa kämmenen kasvojesi ja kuvaajan väliin. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla, kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

HUOMIOITAVAA! ExtremeRun järjestää Instagramissa kilpailun kaikkien Instassa kuvansa tunnisteilla @extremerunofficial #extremerun jakaneiden kesken. Palkintona 10:lle raadin valitsemalle parhaalle kuvalle ilmainen osallistuminen jokaiselle kuvassa olevalle vuoden 2020 Vantaan tapahtumaan!

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden tapahtumaan tai muihin tämän vuoden tapahtumiimme kisahintaan 40€.

Voit ilmoittautua KAIKKIIN Extremeruneihin tarjoushinnalla. Tervetuloa tapahtumiimme!

 

13. Aikataulu

Lauantaina 14.9.2019

  • Ilmoittautuminen 09:00-12:30
  • Kokoontuminen kentälle 12:30
  • Yhteislähtö 13:00
  • EXTREMERUN 13:00-16:00
  • Maali suljetaan klo 16:00
  • Tapahtumapaikalla ohjelmaa
  • Tapahtuma-alueella tietysti hyvää musaa sekä anniskeluteltta palvelee koko iltapäivän klo 21:00 asti.

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun
Järjestäjät

ExtremeRun uutiset