Espoo Lasten ExtremeRun 15.9.2019 kisainfo

Tervetuloa Lasten ExtremeRuniin 15.9.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE VANHEMMILLE JA LAPSILLE!

HETI ALKUUN TÄRKEÄ ASIA! Espoon Lasten ExtremeRun alkaa jo klo 10.00! Huomioittehan tämän ettei tule pettymyksiä.

Aikataulu Espoon tapahtumassa on seuraava:

klo 10.00 alle 4 vuotiaat
klo 10.20 5-6 vuotiaat
klo 10.40 7-8 vuotiaat
klo 11.00 9-10 vuotiaat
klo 11.20 11-12 vuotiaat
klo 11.40 13-14 vuotiaat ja 15-16 vuotiaat

Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan eli jos joku ystävä tms. haluaa lapsensa mukaan niin mukaan vaan. Myös tapahtumapaikalla voi ilmoittautua 30€ hintaan. Mutta järjestäjien kannalta on parempi, jos teet ilmoittautumisen ennakkoon.

 

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtuman onnistumaan mahdollisimman hyvin!

1.    Tapahtumaan valmistautuminen
2.    Tapahtumapaikalle saapuminen
3.    Numeroiden nouto
4.    Tavaroiden säilytys - narikka
5.    Lähtö
6.    Reitti
7.    Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8.    Maaliintulo
9.    Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. Muuta huomioitavaa
12. Aikataulu


1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen!

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on kunnossa.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Veräjäpellonkatu 17, Espoo. Siellä on runsaasti parkkipaikkoja. Leppävaaran asemalta on tapahtumapaikalle (1,2km /n.15min) kävelymatka. Tulethan ajoissa paikalle.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan sunnuntaiaamuna klo 08:30 eteenpäin tapahtumapaikalla Leppävaaran urheilupuistossa. Voit ottaa isommankin porukan numerot kerralla.

Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Kaikki löytyy omalla nimellä tapahtumapaikalta.

Numeroiden jakopaikalta jälki-ilmoittautuneet voivat lunastaa numeronsa jälki-ilmoittautumismaksua vastaan.

Numeroidenjakopaikalla voi hoitaa myös epäselvyydet. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen.

 

4. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla ei ole varsinaista varustesäilytystä. Halutessasi voit viedä tavarasi kassissa numeroidenjakopaikalle säilytykseen. Merkitsethän kassisi selvästi omalla numerollasi.

 

5. Lähtö

Eri ikäsarjojen lähdöt on porrastettu. Ensimmäisenä lähtevät alle 4-vuotiaat ja heidän jälkeensä lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain. Vanhemmat huomio! Lapset eivät lähtökohtaisesti tarvitse apua reitin suorittamiseen, mutta vanhemmat voivat halutessaan mennä lasten mukana. Esteet ovat lähtökohtaisesti lapsille, joten vanhempia pyydetään kiertämään esteet. Jos lapsi kuitenkin tarvitsee apua esteellä, on vanhemman sallittua kulkea este lapsen mukana.

Lähtö klo     Sarja/ikä

10.00            alle 4 vuotiaat
10.20            5-6 v.
10.40            7-8 v.
11.00            9-10 v.
11.20            11-12 v.
11.40            13-14 v.  ja 15-16 v.

 

6. Reitti

Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta.

Reitit pitenevät ja esteet kasvavat ikäluokittain. Esteet on pyritty mitoittamaan siten, että kaikki selviytyvät niistä. Vanhemmat voivat juosta reitin lasten kanssa, mutta esteet ovat pelkästään lapsia varten. Lisäksi vanhemmat lähinnä kannustavat ja neuvovat esteillä lapsiaan. Reittikarttoja löytyy tapahtumapaikalta ilmoittautumispisteeltä ja muualta tapahtuma-alueelta.4-6 vuotiaat


8-10, sekä 10-12 vuotiaat


14-16 vuotiaat 

14-16 Vuotiaat - 2kierrosta, muut ikäsarjat 1-kierros


7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Vanhemmat huom! Huolehtikaa, että lapset ymmärtävät nämä säännöt:

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, suorita parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä nopeammille reilusti tietä.

Esteet eivät ole vaikeita tai rankkoja ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltä piti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.

 

8. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali, Savuhovin makkara ja juotavaa. Top-3 lähdöittäin palkitaan myös juoksijapatsain. Lisäksi ExtremeRun rannekkeella jaetaan Karkkibaarissa hattaraa ja popcornia. Yksi hattara ja yksi popcorni / osallistuja niin tavaraa riittää ja kaikki saavat omansa.

 

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Yleisurheilukenttien pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet ja käydä peseytymässä.

Yleisurheilukentän pukutiloista löytyy myös WC:t.

 

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla on tarjolla pientä purtavaa ja jokaiselle juoksijalle rannekkeella hattaraa ja popcornia. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkarat juoksun jälkeen.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. ExtremeRun LASTEN T-Paidat! Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan, kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

 

11. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO!

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen. Jos ette halua lastanne kuviin nettisivuillemme tai mahdollisiin mainoskuviin ilmoittakaa siitä numeroiden jaon yhteydessä. Kuvia tullaan käyttämään positiivisessa hengessä ja hyvällä maulla tapahtumaan liittyvässä viestinnässä.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla, kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden lasten ExtremeRun tapahtumiin 15€. Tarjous voimassa vain kisapäivänä klo 12:00 saakka.

Myös vanhemmat voivat ilmoittautua ExtremeRuneihin tarjoushinnalla 40€ kisapäivänä klo 12:00 saakka.

Käy tutustumassa nettisivuihimme osoitteessa www.extremerun.fi. Sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa, kuvia, videoita ja reittikartan.

 

12. Aikataulu

Sunnuntaina 15.9.2019

  • Ilmoittautuminen 08:30 alkaen
  • Lähdöt ikäsarjoittain 10:00 alkaen HUOM! HUOM!
  • Tapahtuma-alueella Dj soittaa hyvää musaa klo 12:00 asti
  • Tapahtumapaikalla ohjelmaa mm. Hilarius hiiri tsemppaa kaikkia juoksijoita.


Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun Järjestäjät
www.extremerun.fi

ExtremeRun uutiset