JOENSUU 31.8.2019 REITTIKARTTA

Reittikartta on hieman muuttunut aikaisemmin ilmoitetutusta. Autot on muuttaneet paikkaa ja verkko tullut loppuun. Lisäksi pieni kiekka Ilosaaressa jää pois toisesta tapahtumasta johtuen.  Alla päivitetty reittikartta.

Yksi kierros on noin 6.5km ja täysi kisamatka on kaksi (2) kierrosta, yhteensä n.13km. Myös 1. kierroksen jälkeen voi tulla maaliin ja silloinkin saa mitalin.

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta. Jos haluat matkasi jatkuvan ilman suurempia jonotuksia voit kiertää ensimmäisen esteen. Näin pääset monien edelle ja ruuhkat helpottavat matkantekoasi jatkossa. Toinen kierros on aina ruuhkattomampi, joten kannattaa jatkaa toiselle kierrokselle, vaikka ensimmäinen kierros olisi ollutkin ruuhkainen.

Juomapaikalla on roskikset ja järjestäjät toivovat, että kilpailijat laittaisivat mukit roskiin. Näin juomapaikka säilyy siistinä läpi tapahtuman. Kiitos kaikille, jotka näkevät tämän vaivan.

Reitti kulkee joenrantaa eikä suurempia korkeuseroja ole lukuun ottamatta muutamaa siltaa. Reitti kulkee kevyenliikenteen väyliä ja on siis suurelta osin asfalttipintainen. HUOMIOITTEHAN MUUT KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN KÄYTTÄJÄT!

Juoksureitti on melko kapea näin isolle osallistujamäärälle. PITÄKÄÄ VASEMMALLA OHITUSKAISTA VAPAANA, jotta nopeammat voivat ohittaa vapaasti. Reitillä on siis oikeanpuoleinen liikenne. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa. 

Nastakengät on kielletty, koska verkkoesteemme ei tykkää nastoista ja lisäksi on loukkaantumisvaara jos kenkä käy toisen kilpailijan käteen tai kasvoihin.

 

ExtremeRun uutiset