Joensuu Lasten ExtremeRun 1.9.2019 kisainfo

Tervetuloa Lasten ExtremeRuniin 1.9.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.
ISO KIITOS KAIKILLE VANHEMMILLE JA LAPSILLE!

Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan eli jos joku ystävä tms. haluaa mukaan juoksemaan niin mukaan vaan. Myös tapahtumapaikalla voi ilmoittautua 35€ hintaan. Mutta järjestäjien kannalta parempi jos teet ilmoittautumisen ennakkoon osaamme siten varata kaikkia juttuja osallistujia varten.

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtuman onnistumaan mahdollisimman hyvin!

1.    Tapahtumaan valmistautuminen
2.    Tapahtumapaikalle saapuminen
3.    Numeroiden nouto
4.    Tavaroiden säilytys – narikka
5.    Lähtö
6.    Reitti
7.    Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8.    Maaliintulo
9.    Peseytyminen ja pukuhuoneet
10.    Ohjelma tapahtuma-alueella
11.    Muuta huomioitavaa
12.    Aikataulu

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen!

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on kunnossa.

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Itäranta 1, Joensuu. Järjestäjät suosittelevat käyttämään keskustan Toriparkkia. Sokos Hotellin parkkipaikat on hotellin asukkaille. Hotellia vastapäätä on jonkin verran maksullisia parkkipaikkoja, mutta niitäkin on rajallisesti.

Olet hyvissä ajoin paikalla, mikäli olet tapahtumapaikalla klo 10:30-11.30

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan sunnuntaiaamuna klo 09:30 eteenpäin tapahtumapaikalla. Sokos Hotelli Kimmelin takapihalla Sirkkalan puistossa osoitteessa Itäranta 1, Joensuu. Voit ottaa isommankin porukan numerot kerralla.

Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Kaikki löytyy omalla nimellä tapahtumapaikalta.

Numeroiden jakopaikalta jälki-ilmoittautuneet voivat lunastaa numeronsa jälki-ilmoittautumismaksua vastaan.

Numeroidenjakopaikalla voi hoitaa myös epäselvyydet. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen. Tärkeintä on, että saavutte paikalle ja pääsette juoksemaan. Kukaan ei saa jäädä pois juoksusta epäselvyyksien vuoksi. Kaikki mahtuu mukaan ja epäselvyyden selvitetään sitten vaikka arkena.

4. Tavaroiden säilytys – narikka

Tapahtumapaikalla ei ole varsinaista varustesäilytystä. Halutessasi voit viedä tavarasi kassissa numeroidenjakopaikalle säilytykseen. Merkitsethän kassisi selvästi omalla numerollasi.

5. Lähtö

Eri ikäsarjojen lähdöt on porrastettu. Ensimmäisenä lähtevät alle 4-vuotiaat ja heidän jälkeensä lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain. Vanhemmat huomio! Lapset eivät lähtökohtaisesti tarvitse apua reitin suorittamiseen, mutta vanhemmat voivat halutessaan mennä lasten mukana. Esteet on lähtökohtaisesti lapsille joten vanhempia pyydetään kiertämään esteet. Jos lapsi kuitenkin tarvitsee apua esteellä on vanhemman sallittua kulkea este lapsen mukana.

Lähtö klo    Sarja/ikä
12.00     alle 4 vuotiaat
12.20     5-6 v.
12.40     7-8 v.
13.00     9-10 v.
13.20     11-12 v.
13.40     13-14 v.
14.00     15-16 v.

Lapsi on sen ikäinen paljonko täyttää tänä vuonna!

6. Reitti

Reittikartat julkaistaan kun rata varmistuu. Reittikartta ikäsarjoittain löytyy ExtremeRunin nettisivuilta.

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Vanhemmat huom! Huolehtikaa, että lapset ymmärtävät nämä säännöt:

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, suorita se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä nopeammille reilusti tietä.

Esteet eivät ole vaikeita tai rankkoja ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.

8. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali, Savuhovin makkara ja juotavaa. Lisäksi ExtremeRun rannekkeella jaetaan Karkkibaarissa hattaraa ja popcornia.

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

WC:t löytyy Sokos Hotelli Kimmelin sisätiloista.

Peseytyminen tapahtuu Sokos Hotelli Kimmelin saunatiloissa.

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla jokaiselle juoksijalle on tarjolla hattaraa ja popcornia. 1 hattara ja 1 popcorni / osallistuja. Näin pystymme varautumaan menekkiin ja kaikki saavat osansa eikä tarjoilupaikka ruuhkaudu liiaksi. Kaikki juoksijat saavat maalissa Savuhovin makkarat.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena MYÖS LAPSILLE OMIA T-PAITOJA! Lisäksi aikuisten kokoa mm. ExtremeRun juoksutrikoot ja hupparit. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

11. Muuta huomioitavaa

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen. Jos ette halua lastanne kuviin nettisivuillemme tai mahdollisiin mainoskuviin ilmoittakaa siitä numeroiden jaon yhteydessä. Kuvia tullaan käyttämään positiivisessa hengessä ja hyvällä maulla tapahtumaan liittyvässä viestinnässä.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden lasten ExtremeRun tapahtumaan 15€. Tarjous voimassa vain kisapäivänä klo 14:00 saakka.

Myös vanhemmat voivat ilmoittautua ExtremeRuneihin tarjoushinnalla 40€ kisapäivänä klo 14:00 saakka. Seuraava lasten ExtremeRun Espoossa 15.9.  Tervetuloa tapahtumiimme myös tulevaisuudessa!

Käy tutustumassa nettisivuihimme osoitteessa www.extremerun.fi. Sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa, kuvia, videoita ja reittikartan.

12. Aikataulu

Sunnuntaina 1.9.2019

•    Ilmoittautuminen 09:30 alkaen
•    Lähdöt ikäsarjoittain 12:00 alkaen
•    Tapahtuma-alueella Dj soittaa hyvää musaa ja Karkkibaari palvelee klo 14:00 asti
•    Alueella voit tavata myös Hilariushiiren


Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun Järjestäjät
www.extremerun.fi

ExtremeRun uutiset