JOENSUU 31.8.2019 KISAINFO

Tervetuloa Joensuun ExtremeRuniin 31.8.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! Vaikka tapahtuma järjestetään ensikertaa Joensuussa osallistujia on jo lähes 1500. On hienoa järjestää tapahtumaa, joka kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Teemme myös hyvää yhdessä! Extremerunin motto on ”kaikki liikkuu” siksi Extremerun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Extremeruniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

Tässä infopaketti. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1. Tapahtumaan valmistautuminen
2. Tapahtumapaikalle saapuminen
3. Numeroiden nouto
4. Ajanotto EI AJANOTTOA
5. Tavaroiden säilytys – narikka
6. Lähtö
7. Reitti
8. Esteet ja käyttäytyminen esteillä
9. Maaliintulo
10. Peseytyminen ja pukuhuoneet
11. Ohjelma tapahtuma-alueella
12. After Run bileet
13. Muuta huomioitavaa
14. Aikataulu

 

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Hupisarjassakin voit siis juosta trikoissa ja päinvastoin kilpasarjassa naamiaisasussa. Tiedossa kuitenkin on, että radalla tullaan näkemään kymmeniä nalleja, Spidermanejä ja muita hahmoja, joten pukeudu rohkeasti.

Huolehdi tankkaus varsinkin nyt helteellä, syöminen ja ennen kaikkea juominen kuntoon ennen tapahtumaa, jottei tule yllätyksiä matkan varrella. Myöskään pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty, jopa suositeltavaa. Tosin treenaaminen nyt enää tässä vaiheessa on jo hieman myöhäistä.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA KILPAILEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos järjestäjä havaitsee humalaisen kilpailijan radalla, hänet poistetaan kilpailusta välittömästi. Eli ensin kisa, sitten hupi. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Itäranta 1, Joensuu. Järjestäjät suosittelevat käyttämään keskustan Toriparkkia. Sokos Hotellin parkkipaikat on hotellin asukkaille. Hotellia vastapäätä on jonkin verran maksullisia parkkipaikkoja, mutta niitäkin on rajallisesti.

Olet hyvissä ajoin paikalla, mikäli olet tapahtumapaikalla klo 10:30-11.30. 

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan lauantaiaamuna klo 09:30-12:30 tapahtumapaikalla Extremerun teltalla. Numeroita EI jaeta ennakkoon perjantaina.

Voit noutaa useamman juoksijan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille.

Numeronne löydätte netistä www.extremerun.fi/numero/. Huom! Numeronne näet viimeistään perjantaina 30.8.Tarkista kuitenkin tietosi jo ennakkoon. Epäselvissä tapauksissa tai jos haluat tehdä muutoksia tietoihin ota yhteyttä ilmoittautuminen@extremerun.fi

Samalla saatte ns. sponsorikassin. Kassit löytyvät numerolappujen jakopaikalta, joka sijaitsee tapahtumateltoilla. Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. 

Olenko oikeassa sarjassa? Ei itse asiassa ole merkitystä oletko hupi- vai kilpasarjassa. Kummassakaan sarjassa ei ole pakko käydä läpi kaikkia esteitä. Mikäli kuitenkin haluat voittaa kisan tai tulla palkinnoille, kaikkien esteiden suorittaminen on pakollista. Myös hupisarjalainen voi siis voittaa kisan, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin. Tässä mielessä sarjan vaihto on tapahtumapaikalla lähes tarpeetonta, mutta kuitenkin haluttaessa mahdollista.

 

4. EI ajanottoa

Olemme päättäneet jättää ajanoton kokonaan pois, koska tapahtumassa mukana olleet eivät ole katsoneet sitä tarpeelliseksi tapahtuman hupimielisyyden vuoksi. Lisäksi tapahtumassamme kierretään eri määrä kierroksia, on miehiä ja naisia, esteet ruuhkautuvat eri määrän eri kohdissa jne. Toivomme, että kaikki tulevat nauttimaan liikunnan riemusta, reitistä ja esteistä sekä tietysti hienoista osallistujista! Kolme nopeinta naista ja miestä pyrimme kuitenkin selvittämään ja heille on luvassa palkinnot. Palkintojen jako noin puoli tuntia voittajan maaliintulon jälkeen.

 

5. Tavaroiden säilytys – narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Muut joutuvat maksamaan pienen muodollisen narikkamaksun. Narikka on numeroiden jakopaikalla Extremerun teltalla. Ennen lähtöä narikka ruuhkautuu. Järjestäjät ottavat kaikki kassit yhteen kasaan ja jakavat niitä sitten juoksun aikana numeroiden mukaan, jotta ne on helpompi siitä sitten jakaa takaisin juoksijoille. HUOLEHDITHAN SIIS, ETTÄ OLET MERKINNYT KASSISI JA TAVARASI HUOLELLISESTI! Voit merkitä kassisi jo ennakkoon kun tiedät numerosi. Merkitse kassi selvästi NUMEROLLASI. Teippiä ja tusseja löytyy myös narikasta, mutta olisi hyvä jos merkitsisi varusteesi jo kotona.

 

6. Lähtö

Yhteislähtö tapahtuu Sirkkalanpuiston nurmikentältä klo 13:00. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman kauemmaksi. Jos olet hupisarjassa ja hyväkuntoinen, niin voit toki startata kilpasarjan kanssa samalta viivalta. 

 

 7. Reitti

Yksi kierros on noin 6.5km ja täysi kisamatka on kaksi (2) kierrosta, yhteensä n.13km. Myös 1. kierroksen jälkeen voi tulla maaliin ja silloinkin saa mitalin.

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta. Jos haluat matkasi jatkuvan ilman suurempia jonotuksia voit kiertää ensimmäisen esteen. Näin pääset monien edelle ja ruuhkat helpottavat matkantekoasi jatkossa. Toinen kierros on aina ruuhkattomampi, joten kannattaa jatkaa toiselle kierrokselle, vaikka ensimmäinen kierros olisi ollutkin ruuhkainen.

Juomapaikalla on roskikset ja järjestäjät toivovat, että kilpailijat laittaisivat mukit roskiin. Näin juomapaikka säilyy siistinä läpi tapahtuman. Kiitos kaikille, jotka näkevät tämän vaivan.

Reitti kulkee joenrantaa eikä suurempia korkeuseroja ole lukuun ottamatta muutamaa siltaa. Reitti kulkee kevyenliikenteen väyliä ja on siis suurelta osin asfalttipintainen. HUOMIOITTEHAN MUUT KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN KÄYTTÄJÄT!

Juoksureitti on melko kapea näin isolle osallistujamäärälle. PITÄKÄÄ VASEMMALLA OHITUSKAISTA VAPAANA, jotta nopeammat voivat ohittaa vapaasti. Reitillä on siis oikeanpuoleinen liikenne. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa. 

Nastakengät on kielletty, koska verkkoesteemme ei tykkää nastoista ja lisäksi on loukkaantumisvaara jos kenkä käy toisen kilpailijan käteen tai kasvoihin.

 

8. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä kilpasarjalaisille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset. 

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

AUTOJEN TAHALLINEN RIKKOMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Ethän tahdo, että este suljetaan vuoksesi. 

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia molemmissa sarjoissa ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan. 

 

9. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali. Eli vaikka juoksisit vain yhden kierroksen, saat mitalin. 

Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja Savuhovin makkaraa. Savuhovin makkaranjakopiste on hieman etäämmällä maalista. 

 

10. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Pukeutuminen on Sokos Hotelli Kimmelin neuvottelutiloissa vastaanoton lähellä. Seuraa opasteita.

Peseytyminen on Kimmelin saunatiloissa. Tilaa ja suihkuja on rajallisesti. Toivomme, että jokainen peseytyisi mahdollisimman ripeästi näin vältämme ruuhkat.

Pesutilojen edustoilla on myös roskalaatikot, joten jos haluat eroon kuraisista, hiekkaisista vaatteista tai kengistä nosta ne ystävällisesti roskalaatikkoon. Jätäthän tilat kuntoon sekä pukeutumisesi, että peseytymisesi jälkeen. 

Sokos Hotelli Kimmelin sisätiloista löytyy WC:t. Jonojen välttämiseksi yritä toimia ripeästi.

Ymmärräthän, että jos jätät esim. lenkkarisi tapahtuma-alueelle järjestäjät siivoavat ne kaikkien muiden tapahtumapaikalle jääneiden naamiaisasujen mukana roskiin.

 

11. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee kisaravintola, jossa on aikuisille monenlaista janojuomaa. Tapahtuma-alueella myydään myös muuta syötävää. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkaran juoksun jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittää.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot ja hupparit. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

 

12. After Run bileet

Tapahtuman jälkeen jäämme tapahtumapaikalle bilettämään kauniissa kesäisessä säässä. Tarjolla on syötävää ja juotavaa. DJ hoitaan musiikkin. Klo 18 aikoihin siirrymme torille Torifest tapahtumaan jonne tapahtumapaikalta saa lippuja 20€ hintaa. Torifestlipun ennakkoon ostaneille tiedoksi, että lippu on pelkästään lauantaille. LIPPUJA ON MYYNNISSÄ TAPAHTUMATELTALLA LÄHTÖÖN SAAKKA! Joten käyhän lunastamassa lippu itsellesi, jos et ole vielä lippua ennakkoon hoitanut. 

Torifestin jälkeen siirrymme Sokos Hotelli Kimmelin yökerhoon jatkamaan After Run bileitä. Kimmelin yökerhoon ExtremeRun rannekkeella ilmainen sisäänpääsy. 

 

13. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO! Mikäli kilpailijan täytyy päästä eroon roskista, peruukista, paidasta tms. roskat saa jättää esteille esteiden ympäristöön siitä tapahtuman järjestäjä kerää ne pois. Huolehtimalla reitillä roskista tapahtuman aikana jää siisti ympäristö ja alueella on jatkossakin ulkopuolisten kiva ulkoilla.

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Kaikilla esteille on tarkoitus saada vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä tai tapahtumapaikalta. 

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Jos näet jonkun kuvaavan sinua reitin varrella etkä halua kuviin, voit nostaa kämmenen kasvojesi ja kuvaajan väliin. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen. 

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla, kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa, Instagarmissa tai Twitterissä.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden tapahtumaan tai muihin tämän vuoden tapahtumiimme kisahintaan 40€.

Voit ilmoittautua KAIKKIIN Extremeruneihin tarjoushinnalla. Seuraava ExtremeRun tapahtuma järjestetään Espoossa 14.9.2019. Tervetuloa! 2020 tapahtumien päivämäärät vahvistuvat myöhemmin. Tervetuloa tapahtumiimme!

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa https://www.facebook.com/extremerun.fi. Sieltä löydät paljon hyödyllistä ja kivaa tietoa ExtremeRunista.

 

14. Aikataulu

Lauantaina 31.8.2019

Ilmoittautuminen 09:30-12:30
Kokoontuminen kentälle 12:30
Yhteislähtö 13:00
EXTREMERUN 13:00-16:00
Maali suljetaan klo 16:00
Tapahtumapaikalla ohjelmaa
Torifest klo 18 lippuja saa vielä tapahtumateltalta ennen lähtöä!
After Run bileet Kimmelin yökerhossa klo 24 ->

 

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun
Järjestäjät

ExtremeRun uutiset