APCON EXTREMERUN 24.8. Kisainfo

Tervetuloa APCON messuille ja historian ensimmäiseen HALLI EXTREMERUNIIN!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! Osallistujia ei ole kovin paljoa, mutta mukaan on ilmoittautunut sitäkin kovempia nimiä mm. tämän vuoden Gladiaattorikilpailijoita. Tässä kisassa katsotaan kuka on KOVISTA KOVIN!

ExtremeRunin motto on "kaikki liikkuu" siksi ExtremeRun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. ExtremeRuniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyydämme kaikkia osallistujia houkuttele kaverit, seurat, ystävät ja tuttavat mukaan. Vielä ehtii ilmoittautua vaikka paikanpäällä lauantaihin klo 11 asti. Tervetuloa vielä mukaan kaikki jotka haluavat haastaa itsensä.

Tässä infopaketti. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1.    Tapahtumaan valmistautuminen
2.    Tapahtumapaikalle saapuminen
3.    Numeroiden nouto
4.    Ajanotto
5.    Tavaroiden säilytys - narikka
6.    Reitti
7.    Aikataulu ja tapahtuman kulku
8.    Maaliintulo
9.    Peseytyminen ja pukuhuonee
10. Muuta huomioitavaa
11.  Ratakartta

 

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Messuaukio 1, Helsinki. Jokaiselle kilpailijalle lähetetään sähköinen lippu sähköpostiin jolla pääsette sisään. ExtremeRun juoksu käydään hallissa 7 jonka löydätte kyllä kartoista ja näkyy messualueen takana.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan lauantaiaamuna klo 10:00-10:45 hallissa 7 ExtremeRunin alueella.

Voit noutaa useamman juoksijan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille.

Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Samalla saatte ns. sponsorikassin. Kassit löytyvät numerolappujen jakopaikalta.

 

4. Ajanotto

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi ajat otetaan käsiajanotolla.

 

5. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Merkitse tavarasi huolellisesti omalla numerolla. Kassit ja muut tavarat voi jättää numeroiden jako paikalle numerollasi varustettuna. Numeroiden jakopaikalta löytyy tusseja ja teippiä.

 

6. Reitti

Reitin pituus tulee olemaan 1000 - 1500 metriä. Valitettavasti reitin pituus tarkennetaan metrilleen täällä torstai-iltana. Tällä hetkellä tuo haarukka tuleen olemaan reitin pituutena.

Esteitä tulee olemaan 10 kappaletta. Alla olevan kartan mukaisesti. Kartassa olevat toiset renkaat on jäänyt pois.

Köydet on käytössä vain alkukarsinnassa. Köysikiipeilyssä on vain yksi yritys ja jos tässä ei onnistu saa 30 sekunnin aikasakon joka "kärsitään" siinä paikalla.

Rata on labyrintti joten tiukkoja mutkia on paljon esteiden lisäksi jarrutuksia ja kiihdytyksiä tulee paljon. Varo mahdollista liukkautta mutkissa.

Vaikka vauhtia radalla onkin paljon niin OLKAA VAROVAISIA varsinkin kun menette ryömintäesteelle tai putkiin. Niissä on suuri vaara kolauttaa päätä jos ei mene tarpeeksi ajoissa alas.

Autojen ylityksessä AUTON LASIEN PÄÄLLE EI SAA ASTUA! Lasit ei kestä astumista, ponnistamista tmv. auton lasin rikkomisesta kilpailija saa maalissa 30 sekunnin aikasakon.

Rengasesteellä (autonrengaskasa) on kuljettava viitoitusnauhojen sisäpuolella. Nauhan ylityksestä tulee tulee 30 sekuntia aikasakkoa.

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan. Muistakaa yhteislähdöissä käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms.!

 

7. Aikataulu ja tapahtuman kulku

Klo 10.00 Messut aukeaa. (Osallistujille lähetetään lippu sähköpostiin torstaina 22.8. Jos lippua ei näy perjantaihin mennessä niin soitto Mika Hirviselle 0408287974)

Klo 10.00 - 10.45 numeroiden jako ja rataan tutustuminen

Klo 11.00 kisa info osallistujille

Klo 11.00-12.00 alkukarsinnat (juostaan yksittäislähdöllä ensin miehet sitten naiset)

Klo 12.30 Muut kuin 5 finalistia (alkukarsinnan nopeinta) juoksee yhteislähdöllä keräilyerät

- miehet klo 12.30 

- naiset klo 12.40

- näiden lähtöjen 2 parasta pääsee mukaan finaaliin.

Klo 13.30 Molempien sarjojen 5 parasta + 2 keräilyerästä juoksee finaalissa miehet klo 13.30 ja naiset klo 13.40

Klo 14.00 Viesti on siirretty sunnuntailta lauantaille ja se juostaan yhteislähdöllä

 

8. Maaliin tulo

Jääkää maalialueelle siksi aikaa odottamaan, että teidän tiedot ja aika on kirjattu. Yhteislähdössä jääkää maalintulojärjestykseen jonoon jotta kaikkien tiedot saadaan ylös.

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali.

 

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Messuhallissa ei ole peseytymismahdollisuutta. Pukeutumistilat löytyvät hallista 2 seuraa opasteita.

 

10. Muuta huomioitavaa

Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Tämä laitettiin käyntiin aika nopealla aikataululla eikä järjestäjäkään ole "täysin varman mitä on tapahtumassa", joten toivomme kaikilta osallistujilta hurttia huumoria ja ymmärrystä jos jokin osa-alue tökkii. Yritämme kyllä parhaamme ja järjestämme hienon ja näyttävän tapahtuman siitäkin huolimatta, että osallistujia on tällä hetkellä melko vähän. Noin 20 osallistujaa. Mukaan siis mahtuu vielä. Toivomme kaikilta osallistujilta apua tapahtuman markkinoinnissa ja toivomme, että houkuttelette seuranne, kaverinne tuttavanne yms. mukaan haastamaan itsensä. Ilmoittautua voi vielä paikanpäällä ihan karsintojen alkuun asti. (Lauantai klo 11)

Jos jotain kysyttävää ilmenee minulle voi soittaa 0408287974 se on paras tapa saada lisätietoa näin kiireisenä aikana. Infokirjekin voi täydentyä vielä tässä päivien aikana se kannattaa käydä läpi vielä lauantaiaamuna. Laitamme sinne kaikki kiperät kysymykset ja vastaukset.

Tapahtumapaikalla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden tapahtumaan tai muihin tämän vuoden tapahtumiimme kisahintaan kilpailijat 20€/osallistuja. Muut kuin juoksijat 40€.

Voit ilmoittautua KAIKKIIN ExtremeRuneihin tarjoushinnalla. Seuraava ExtremeRun tapahtuma järjestetään Joensuussa 31.8 ja Espoossa 14.9.. Tervetuloa kaikkiin vuoden 2019 tapahtumiin. 2020 tapahtumien päivämäärät vahvistuvat myöhemmin. Tervetuloa tapahtumiimme!

 

11. Ratakartta

 

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun
Järjestäjät

ExtremeRun uutiset