Kouvola Lasten ExtremeRun 18.8.2019 kisainfo

Tervetuloa Lasten Kouvolan ExtremeRuniin 18.8.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE VANHEMMILLE JA LAPSILLE!

Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan eli jos joku ystävä tms. haluaa mukaan juoksemaan niin mukaan vaan. Myös tapahtumapaikalla voi ilmoittautua 30€ hintaan. Mutta järjestäjien kannalta parempi, jos teet ilmoittautumisen ennakkoon.

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtuman onnistumaan mahdollisimman hyvin!

1. Tapahtumaan valmistautuminen
2. Tapahtumapaikalle saapuminen
3. Numeroiden nouto
4. Tavaroiden säilytys - narikka
5. Lähtö
6. Reitti
7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8. Maaliintulo
9. Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. Muuta huomioitavaa
12. Aikataulu


1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen!

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on kunnossa.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Topinkuja 1, Kouvola. Topinkujaa vastapäätä on runsaasti parkkipaikkoja.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan sunnuntaiaamuna klo 10:00 eteenpäin tapahtumapaikalla Kouvolan urheilupuistossa. Voit ottaa isommankin porukan numerot kerralla.

Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Kaikki löytyy omalla nimellä tapahtumapaikalta.

Numeroiden jakopaikalta jälki-ilmoittautuneet voivat lunastaa numeronsa jälki-ilmoittautumismaksua vastaan.

Numeroidenjakopaikalla voi hoitaa myös epäselvyydet. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen.

 

4. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla ei ole varsinaista varustesäilytystä. Halutessasi voit viedä tavarasi kassissa numeroidenjakopaikalle säilytykseen juoksusi ajaksi. Merkitsethän kassisi selvästi omalla numerollasi.

 

5. Lähtö

Eri ikäsarjojen lähdöt on porrastettu. Ensimmäisenä lähtevät alle 4-vuotiaat ja heidän jälkeensä lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain. Vanhemmat huomio! Lapset eivät lähtökohtaisesti tarvitse apua reitin suorittamiseen, mutta vanhemmat voivat halutessaan mennä lasten mukana. Esteet ovat lähtökohtaisesti lapsille, joten vanhempia pyydetään kiertämään esteet. Jos lapsi kuitenkin tarvitsee apua esteellä, on vanhemman sallittua kulkea este lapsen mukana. Jos huoltaja on mukana reitillä hänen tulee antaa tilaa takaa tuleville juoksijoille.

Lähtö klo     Sarja/ikä

12.00 alle 4 vuotiaat
12.20 5-6 v.
12.40 7-8 v.
13.00 9-10 v.
13.20 11-12 v.
13.40 13-14 v. ja 15-16 v.

 

6. Reitti

Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta.

Reitit pitenevät ja esteet kasvaa ikäluokittain. Esteet on pyritty mitoittamaan siten, että kaikki selviytyvät niistä. Vanhemmat voivat juosta reitin lasten kanssa, mutta esteet on pelkästään lapsia varten. Lisäksi vanhemmat lähinnä kannustavat ja neuvovat esteillä lapsiaan.

Reittikartat löytyvät täältä

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Vanhemmat huom! Huolehtikaa, että lapset ymmärtävät nämä säännöt:

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, suorita se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä nopeammille reilusti tietä.

Esteet eivät ole vaikeita tai rankkoja ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa myös käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.


8. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali, Savuhovin makkara ja juotavaa. Lisäksi ExtremeRun rannekkeella jaetaan karkkibaarissa hattaraa ja popcornia.

 

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Läheisen koulun pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet ja juoksun jälkeen voi käydä peseytymässä.

Koulun tiloista löytyy myös WC:t.

 

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee karkkibaari, jossa jokaiselle juoksijalle rannekkeella hattaraa ja popcornia. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkarat juoksun jälkeen.

 

11. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO!

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen. Kuvia käytetään vain positiivisessa hengessä ja hyvällä maulla tapahtumaan liittyvässä viestinnässä.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla, kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa tuleviin tämän vuoden tai ensi vuoden lasten ExtremeRun tapahtumaan 15€ Aikuisten tapahtumiin hinta on 40€. Tarjous voimassa vain kisapäivänä klo 16:00 saakka.

12. Aikataulu

Sunnuntaina 18.8.2019

  • Ilmoittautuminen klo 10:00 alkaen
  • Lähdöt ikäsarjoittain klo 12:00 alkaen
  • Tapahtuma-alueella Dj soittaa hyvää musaa ohjelmaa noin klo 14:30- 15:00 asti.

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

 

TERVETULOA!
ExtremeRun Järjestäjät

ExtremeRun uutiset