Pori 10.8.2019 KISAINFO

Tervetuloa Porin ExtremeRuniin 10.8.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! On hienoa järjestää tapahtumaa, joka kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Teemme myös hyvää yhdessä! Extremerunin motto on "kaikki liikkuu" siksi Extremerun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Extremeruniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

!!Haluamme heti tässä vaiheessa kertoa meidän uudesta tapahtumastamme Apcon fitness- ja voimailumessuilla Helsingin messukeskuksessa 24.8.2019. Tapahtuman on sisähallikisa, joka on suunnattu hieman enemmän harrastaneille ja crosfit lajeja ja Ninja Warrior tyyppisiä kisoja ihannoiville. Siellä on noin kilometrin reitti ja esteet ovat paljon vaativampia kuin ulkotapahtumissamme. Käy tutustumassa ja ilmoittautumassa täällä https://www.extremerun.fi/uutiset/139/ !!

Tässä infopaketti. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1. Tapahtumaan valmistautuminen
2. Tapahtumapaikalle saapuminen
3. Numeroiden nouto
4. Ajanotto tägin kiinnittäminen ja muuta huomioitavaa
5. Tavaroiden säilytys - narikka
6. Lähtö
7. Reitti
8. Esteet ja käyttäytyminen esteillä
9. Maaliintulo
10. Peseytyminen ja pukuhuoneet
11. Ohjelma tapahtuma-alueella
12. After Run bileet
13. Muuta huomioitavaa
14. Aikataulu

 

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Hupisarjassakin voit siis juosta trikoissa ja päinvastoin kilpasarjassa naamiaisasussa. Tiedossa kuitenkin on, että radalla tullaan näkemään kymmeniä nalleja, Spidermanejä ja muita hahmoja, joten pukeudu rohkeasti.

Huolehdi tankkaus varsinkin nyt helteellä, syöminen ja ennen kaikkiea juominen kuntoon ennen tapahtumaa, jottei tule yllätyksiä matkan varrella. Myöskään pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty, jopa suositeltavaa. Tosin treenaaminen nyt enää tässä vaiheessa on jo hieman myöhäistä.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA KILPAILEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos järjestäjä havaitsee humalaisen kilpailijan radalla, hänet poistetaan kilpailusta välittömästi. Eli ensin kisa, sitten hupi. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä.


2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Tapahtumapaikan osoite on Sipintie 1, Pori. Yyterin kylpylä on tapahtuman kilpailukeskuksena ja sen pysäköintialueet on kilpailijoiden käytössä.

Olet hyvissä ajoin, mikäli olet tapahtumapaikalla klo 10:30-11.30.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan lauantaiaamuna klo 09:30-12:30 tapahtumapaikalla Kylpylähotelli Yyterin takapihalla olevassa huoltorakennuksessa. Numeroita EI jaeta ennakkoon perjantaina.

Voit noutaa useamman juoksijan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille.

Numeronne löydätte myös meidän sovelluksestamme netistä www.extremerun.fi/numero/.
Tietoja voi vielä muokata ja sarjaa vaihtaa ilmoittamalla sähköpostitse ilmoittautuminen@extremerun.fi tai tapahtumapaikallakin. Mikäli et löydä nimelläsi numeroa, varmista, että maksu on lähtenyt tililtäsi ja ota yhteyttä sähköpostitse ilmoittautuminen@extremerun.fi

Kun tiedätte oman numeronne, saatte numerolapun sekä hakaneulat. Samalla saatte ns. sponsorikassin, jossa on paljon kivoja tuotteita. Kassit löytyvät numerolappujen jakopaikalta, joka sijaitsee tapahtumateltoilla. Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella mitenkään.

Olenko oikeassa sarjassa? Ei itse asiassa ole merkitystä oletko hupi- vai kilpasarjassa. Kummassakaan sarjassa ei ole pakko käydä läpi kaikkia esteitä. Mikäli kuitenkin haluat voittaa kisan tai tulla palkinnoille, kaikkien esteiden suorittaminen on pakollista. Myös hupisarjalainen voi siis voittaa kisan, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin. Tässä mielessä sarjan vaihto on tapahtumapaikalla lähes tarpeetonta, mutta kuitenkin haluttaessa mahdollista.

 

4. EI ajanottoa

Aiemmista vuosista poiketen meillä ei ole tänä vuonna ajanottoa. Olemme päättäneet jättää ajanoton kokonaan pois, koska tapahtumassa mukana eivät olleet ole katsoneet sitä tarpeelliseksi tapahtuman hupimielisyyden vuoksi. Lisäksi tapahtumassamme kierretään eri määrä kierroksia, on miehiä ja naisia, esteet ruuhkautuvat eri määrän eri kohdissa jne. Toivomme, että kaikki tulevat nauttimaan liikunnan riemusta, reitistä ja esteistä sekä tietysti hienoista osallistujista! Kolme nopeinta naista ja miestä pyrimme kuitenkin selvittämään ja heille on luvassa palkinnot. Palkintojen jako noin puoli tuntia voittajan maaliintulon jälkeen.

 

5. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen valvottu varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Muut joutuvat maksamaan pienen muodollisen narikkamaksun.

 

6. Lähtö

Yhteislähtö tapahtuu klo 13:00. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman kauemmaksi. Jos olet hupisarjassa ja hyväkuntoinen, niin voit toki startata kilpasarjan kanssa samalta viivalta.

 

7. Reitti

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta. Jos haluat matkasi jatkuvan ilman suurempia jonotuksia voit kiertää ensimmäisen esteen. Näin pääset monien edelle ja ruuhkat helpottavat matkantekoasi jatkossa. Toinen kierros on aina ruuhkattomampi, joten kannattaa jatkaa toiselle kierrokselle vaikka ensimmäinen kierros olisi ollutkin ruuhkainen.

Juomapaikalla on roskikset ja järjestäjät toivovat, että kilpailijat laittaisivat mukit roskiin. Näin juomapaikka säilyy siistinä läpi tapahtuman. Kiitos kaikille jotka näkevät tämän vaivan.

Juoksureitillä PITÄKÄÄ VASEMMALLA OHITUSKAISTA VAPAANA, jotta nopeammat voivat ohittaa vapaasti. Reitillä on siis oikeanpuoleinen liikenne. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa.

Nastakengät on kielletty, koska verkkoesteemme ei tykkää nastoista ja lisäksi on luokkaantumisvaara jos kenkä käy toisen kilpailijan käteen tai kasvoihin.

 

8. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä kilpasarjalaisille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset.

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia molemmissa sarjoissa ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.


9. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali. Eli vaikka juoksisit vain yhden kierroksen, saat mitalin.

Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja Savuhovin makkaraa. Savuhovin makkaranjakopiste on hieman etäämmällä maalista.

 

10. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Peseytyminen on suihkukonteissa kylpylän edustalla.

Pesutilojen edustoilla on myös roskalaatikot, joten jos haluat eroon kuraisista, hiekkaisista vaatteista tai kengistä nosta ne ystävällisesti roskalaatikkoon peseytymisen jälkeen. Jätäthän tilat kuntoon sekä pukeutumisesi, että peseytymisesi jälkeen.

Kylpylähotelin sisätiloista löytyy WC:t. Jonojen välttämiseksi yritä toimia ripeästi.

Ymmärräthän, että jos jätät esim. lenkkarisi tapahtuma-alueelle järjestäjät siivoavat ne kaikkien muiden tapahtumapaikalle jääneiden naamiaisasujen mukana roskiin.


11. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee kisaravintola, jossa on aikuisille monenlaista janojuomaa. Sisällä kylpylän ravintolassa sekä rannassa palvelevassa ravintolassa myydään myös muuta syötävää. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkaran juoksun jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittää.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

 

12. After Run bileet

Tapahtuman jälkeen jäämme tapahtumapaikalle bilettämään toivottavasti kauniissa kesäisessä säässä. Tarjolla on syötävää ja juotavaa. DJ hoitaan musiikkin. Toivomme, että mahdollisimman moni jäisi meidän kanssa juhlimaan hienoa urheilullista päivää ja loistavia urheilusuorituksia! Illalla Yyterin kylpylällä esiintyy JUKKA POIKA! Klo 20-21 alkaen.

 

13. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO! Mikäli kilpailijan täytyy päästä eroon roskista, peruukista, paidasta tms. roskat saa jättää esteille esteiden ympäristöön siitä tapahtuman järjestäjä kerää ne pois. Huolehtimalla roskista tapahtuman jälkeen jää siisti ympäristö ja alueella on jatkossakin ulkopuolisten kiva ulkoilla.

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Kaikilla esteille on tarkoitus saada vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä tai tapahtumapaikalta.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Jos näet jonkun kuvaavan sinua reitin varrella etkä halua kuviin, voit nostaa kämmenen kasvojesi ja kuvaajan väliin. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla, kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa ladata ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa, Instagarmissa tai Twitterissä.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden tapahtumaan tai muihin tämän vuoden tapahtumiimme kisahintaan 40€.

Voit ilmoittautua KAIKKIIN Extremeruneihin tarjoushinnalla. Seuraava ExtremeRun tapahtuma järjestetään Kouvolassa jo seuraavana viikonloppuna. Sen jälkeen on vuorossa Apcon Extremerun mestaruuskisa Helsingin messukeskuksessa, Joensuu ja Espoo. Tervetuloa kaikkiin vuoden 2019 tapahtumiin. 2020 tapahtumien päivämäärät vahvistuvat myöhemmin. Tervetuloa tapahtumiimme!

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa https://www.facebook.com/extremerun.fi. Sieltä löydät paljon hyödyllistä ja kivaa tietoa ExtremeRunista.

 

14. Aikataulu

Lauantaina 10.8.2019

  • Numeroiden jako 09:00-12:30
  • Kokoontuminen kentälle 12:30
  • Yhteislähtö 13:00
  • EXTREMERUN 13:00-16:00
  • Maali suljetaan klo 16:00
  • Tapahtumapaikalla ohjelmaa
  • Tapahtuma-alueella tietysti hyvää musaa sekä terassi auki.

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!

ExtremeRun
Järjestäjät