Vantaan Kestävyyskierroksen kiertäjä

Arvoisa Vantaan Kestävyyskierroksen kiertäjä

Ensi viikonloppuna on Extremerun juoksutapahtuma Hakunilan urheilupuistossa. Lähtö tapahtuu klo 13 ja paikalla on hyvä olla viimeistään tuntia ennen. Lisätietoa löydätte https://www.extremerun.fi/uutiset/134/

Tärkein seikka miksi teitä lähestymme on, että tapahtumassamme ei ole ajanottoa! Ja siitä syystä Vantaan Kestävyyskierroksen osallistujat saavat omat numerot ja heille on oma maaliintulo maalisuoran VASEMMASSA laidassa. Joten olkaa tarkkana ja tulkaa maaliin vasempaa laitaa ja huolehtikaa, että teidät rekisteröidään maalissa maaliin saapuneeksi.

Jokaisen Vantaan Kestävyyskierroksen osallistujan on kierrettävä kaksi kierrosta ja suoritettava kaikki esteet. Jos jostain syystä et voi suorittaa jotain estettä voit toki sen kiertää, mutta suoritus katsotaan sen jälkeen keskeytetyksi Kestävyyskierroksen osalta. Ilmoitathan tällaisessa tapauksessa tästä maalissa itse.

Aikaa ei siis oteta. Pelkkä maaliintulojärjestys. Kestävyyskierroksen pisteet jaetaan maaliintulojärjestyksen perusteella kuten muissakin osakilpailuissa.

Tervetuloa Extremeruniin!

Lisätietoja antaa Mika Hirvinen 0408287974 / mika.hirvinen@extremerun.fi