Vantaa Lasten ExtremeRun 19.5.2019 Kisainfo

Tervetuloa Lasten ExtremeRuniin 19.5.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE VANHEMMILLE JA LAPSILLE!

Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan eli jos joku ystävä tms. haluaa mukaan juoksemaan niin mukaan vaan. Myös tapahtumapaikalla voi ilmoittautua 30€ hintaan. Mutta järjestäjien kannalta parempi jos teet ilmoittautumisen ennakkoon.

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtuman onnistumaan mahdollisimman hyvin!

1.    Tapahtumaan valmistautuminen
2.    Tapahtumapaikalle saapuminen
3.    Numeroiden nouto
4.    Tavaroiden säilytys - narikka
5.    Lähtö
6.    Reitti
7.    Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8.    Maaliintulo
9.    Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. Muuta huomioitavaa
12. Aikataulu

 

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen!

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on kunnossa.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Kisabussit kulkevat Tikkurilan rautatieasemalta Hotelli Vantaan vierestä. Tikkurilasta bussit kulkevat nonstoppina. Bussit lähtevät välittömästi, mikäli bussi on täynnä. Odota rauhassa seuraavaa bussia.

Helsingin keskustasta tapahtumapaikalle pääsee Rautatientorilta bussilla. Tarkistakaa reitit ja aikataulut vielä itse. Oma auto kannattaa jättää pois tapahtumapaikalta. Parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Jos kuitenkin jostain syystä tulet omalla autolla, PARKKIMAKSU ON 5 euroa ja maksetaan käteisellä, joten varaathan rahan valmiiksi ruuhkien välttämiseksi.

Busseja on varattu 8 kpl ja ne liikennöivät Tikkurila - Hakunila väliä klo 9:30-16:00. Kuljetuksiin menee 500-700 henkilöä kerralla eli bussien ei pitäisi ruuhkautua. Myös huoltajat ja katsojat voivat käyttää bussikyytejä vapaasti. Huolimatta siitä, että pystymme kuljettamaan noin 1500 henkilöä tunnissa TULKAA KUITENKIN AJOISSA! Kilpailijat ovat etusijalla busseja täytettäessä. Vaikka tilapäisesti bussien lähtöpaikalla olisikin ruuhkaa, asiasta ei kannata huolestua.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan sunnuntaiaamuna klo 09:30 eteenpäin tapahtumapaikalla Vantaan Hakunilan urheilupuistossa Luotikuja 2. Voit ottaa isommankin porukan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot. Merkitkää numeroihin nimet niin myöhemmin nimiöidyt numerot on helppo jakaa.

Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Kaikki löytyy omalla nimellä tapahtumapaikalta.

Numeroiden jakopaikalta jälki-ilmoittautuneet voivat lunastaa numeronsa jälki-ilmoittautumismaksua vastaan.

Numeroidenjakopaikalla voi hoitaa myös epäselvyydet. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen.

 

4. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla ei ole varsinaista varustesäilytystä. Halutessasi voit viedä tavarasi kassissa numeroidenjakopaikalle säilytykseen. Merkitsethän kassisi selvästi omalla numerollasi.

 

5. Lähtö

Eri ikäsarjojen lähdöt on porrastettu. Ensimmäisenä lähtevät 4-vuotiaat tai alle ja heidän jälkeensä lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain. Vanhemmat huomio! Lapset eivät lähtökohtaisesti tarvitse apua reitin suorittamiseen, mutta vanhemmat voivat halutessaan mennä lasten mukana. Esteet on lähtökohtaisesti lapsille joten vanhempia pyydetään kiertämään esteet. Jos lapsi kuitenkin tarvitsee apua esteellä on vanhemman sallittua kulkea este lapsen mukana.

Lähtö klo     Sarja/ikä

12.00            4v tai alle (2015 syntyneet tai myöhemmin)
12.20            5-6 v. (2013-2014 syntyneet)
12.40            7-8 v. (2011-2012 syntyneet)
13.00            9-10 v. (2009-2010 syntyneet)
13.20            11-12 v. (2007-2008 syntyneet)
13.40            13-14 v. (2005-2006 syntyneet) SEKÄ
13.40            15-16 v. (2003-2004 syntyneet) << HUOM SAMA LÄHTÖAIKA KUIN 13-14v

Sarja määräytyy sen mukaan, minkä ikäinen on kuluvan vuoden päättyessä.


6. Reitti

Reittikartta ikäsarjoittain löytyy ExtremeRunin nettisivuilta uutisista http://www.extremerun.fi/uutiset/103/ .

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta.

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa https://www.facebook.com/extremerun.fi. Sieltä löydät paljon hyödyllistä ja kivaa tietoa ExtremeRunista.

 

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Vanhemmat huom! Huolehtikaa, että lapset ymmärtävät nämä säännöt:

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, suorita se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä nopeammille reilusti tietä.

Esteet eivät ole vaikeita tai rankkoja ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.

 

8. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali, Savuhovin makkara ja juotavaa. Lisäksi ExtremeRun rannekkeella jaetaan Karkkibaarissa hattaraa ja popcornia.

 

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Yleisurheilukenttien pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet ja käydä peseytymässä.

Yleisurheilukentän pukutiloista löytyy myös WC:t. Ulkona on 50 kpl lisää vessoja.

 

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee Karkkibaari jossa tarjolla pientä purtavaa ja jokaiselle juoksijalle rannekkeella hattaraa ja popcornia. Tarjolla myös vohvelikahvilasta suolaisia/makeita vohveleita. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkarat juoksun jälkeen.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. ExtremeRun juoksutrikoot. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

 

11. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO!

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen. Jos ette halua lastanne kuviin nettisivuillemme tai mahdollisiin mainoskuviin ilmoittakaa siitä numeroiden jaon yhteydessä. Kuvia tullaan käyttämään positiivisessa hengessä ja hyvällä maulla tapahtumaan liittyvässä viestinnässä.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa tuleviin ExtremeRun tapahtumiin tälle ja ensi vuodelle.

Lasten ExtremeRun tapahtumaan hinta 15€.
Aikuisten ExtremeRuneihin tarjoushinnalla 40€

Seuraavat lasten ExtremeRunit on Porissa 11.8. , Kouvolassa 18.8. , 1.9. Joensuussa ja Espoossa 15.9.   (aikuisten päivää aikaisemmin)

Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin!

 

12. Aikataulu

Sunnuntaina 19.5.2019

  • Ilmoittautuminen 09:30 alkaen
  • Lähdöt ikäsarjoittain 12:00 alkaen
  • Tapahtuma-alueella Dj soittaa hyvää musaa ja Karkkibaari palvelee klo 14:00 asti
  • Alueella voit tavata myös Hilariushiiren
  • Tapahtumapaikalla ohjelmaa
  • Viimeiset bussit Tikkurilan juna-asemalle ja Sokos Hotelli Vantaalle klo 15:00

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!

ExtremeRun Järjestäjät