Vantaa 18.5.2019 KISAINFO

Tervetuloa Vantaan ExtremeRuniin 18.5.2019!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! On hienoa järjestää tapahtumaa, joka kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Teemme myös hyvää yhdessä! Extremerunin motto on "kaikki liikkuu" siksi Extremerun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Extremeruniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1.    Tapahtumaan valmistautuminen
2.    Tapahtumapaikalle saapuminen
3.    Numeroiden nouto
4.    EI ajanottoa
5.    Tavaroiden säilytys - narikka
6.    Lähtö
7.    Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8.    Maaliintulo
9.    Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. After Run bileet
12. Muuta huomioitavaa
13. Aikataulu

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Hupisarjassakin voit siis juosta trikoissa ja päinvastoin kilpasarjassa pellepuvussa. Tiedossa kuitenkin on, että radalla tullaan näkemään kymmeniä nalleja, Spidermanejä ja muita hahmoja, joten pukeudu rohkeasti.

Huolehdi tankkaus, syöminen ja juominen kuntoon ennen tapahtumaa, jottei tule yllätyksiä matkan varrella. Myöskään pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty, jopa suositeltavaa. Tosin treenaaminen nyt enää tässä vaiheessa on jo hieman myöhäistä.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA KILPAILEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos järjestäjä havaitsee humalaisen kilpailijan radalla, hänet poistetaan kilpailusta välittömästi. Eli ensin kisa, sitten hupi. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä.

 

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Kisabussit kulkevat Tikkurilan rautatieasemalta Hotelli Vantaan vierestä ja Sokos Hotelli Flamingon linja-autoparkista. Tikkurilasta bussit kulkevat nonstoppina, Flamingolta puolen tunnin välein eli tasalta ja puolelta (noin). Bussit lähtevät välittömästi, mikäli bussi on täynnä. Odota rauhassa seuraavaa bussia. Flamingolta ja kauppakeskus Jumbolta löytyy hyvin ilmaisia parkkipaikkoja, joita kannattaa hyödyntää koska Hakunilassa on edellisiäkin vuosia vähemmän parkkitilaa.

Helsingin keskustasta tapahtumapaikalle pääsee Rautatientorilta bussilla 717. Tarkistakaa reitit ja aikataulut vielä itse. Oma auto kannattaa jättää pois tapahtumapaikalta. Parkkipaikkoja on hyvin rajallinen määrä. Jos kuitenkin jostain syystä tulet omalla autolla, PARKKIMAKSU ON 5 euroa ja maksetaan käteisellä, joten varaathan rahan valmiiksi ruuhkien välttämiseksi.

Busseja on varattu 8 kpl, joista 7 liikennöi Tikkurila - Hakunila väliä. Kuljetuksiin menee 400 henkilöä kerralla eli bussien ei pitäisi ruuhkautua. Myös huoltajat ja katsojat voivat käyttää bussikyytejä vapaasti. Huolimatta siitä, että pystymme kuljettamaan noin 1500 henkilöä tunnissa TULKAA KUITENKIN AJOISSA! Kilpailijat ovat etusijalla busseja täytettäessä. Bussien lähtöpaikalla kannattaa olla viimeistään klo 11, mutta mieluummin jo aikaisemmin. Vaikka tilapäisesti bussien lähtöpaikalla olisikin ruuhkaa, asiasta ei kannata huolestua.

Tulethan ajoissa tapahtumapaikalla jo klo 10:00-11.30.

 

3. Numeroiden nouto

Numeroita voi hakea ennakkoon tapahtumapaikalta Vantaan Hakunilan urheilupuistosta Luotikuja 2, perjantaina 17.5. klo 16:00-19:00. Numeroita jaetaan myös lauantaiaamuna klo 09:30-12:30 tapahtumapaikalla. Voit noutaa samalla vaikka koko porukan numerot kerralla.

Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille.

Omat tiedot voi tarkistaa sekä hakea kilpailunumeron netistä www.extremerun.fi/numero/. Huom! Numerointia ei vielä ole tehty. Tietoja voi vielä muokata ja sarjaa vaihtaa vielä tapahtumapaikallakin. Tosin ruuhkien välttämiseksi pienistä virheistä ei kannata välittää. Mikäli et löydä tietojasi ota yhteyttä ilmoittautuminen@extremerun.fi niin selvitetään asia.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittamalla numero, jota tulet hakemaan, eli ilmoittautumisessa ilmoita numero niin saat numerolapun sekä hakaneulat ja ns. sponsorikassin, jossa on paljon kivoja tuotteita. Kassit löytyvät numerolappujen jakopaikalta, joka sijaitsee tapahtumateltoilla. Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella mitenkään. Löydätte kaiken tarvitsemanne omalla nimellänne.

Numeroiden jakopaikalla on kolme eri tiskiä numeroiden jakopisteiden lisäksi.

Yksi on villikorttilaisia varten. Täältä numerolapun saa siis jälki-ilmoittautumismaksua vastaan. Villikorttilaiset huomioikaa, että meillä ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Käteinen ja kortti käy. Villikorttimaksu paikan päällä on 65 euroa.

Toinen tiski on tietomuutoksia varten (nimi, sarja, tiimi,...)

Kolmas tiski on tarkoitettu selvitettäviä asioita varten, eli tällä tiskillä voitte käydä selvittämässä tapahtumajärjestäjän kanssa, mikäli ilmoittautumisessanne on jotain epäselvyyksiä. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen. Ota ilmoittautumisestasi maksutosite mukaan ainoastaan siinä tapauksessa, ettet löydä tietojasi netistä www.extremerun.fi/numero/. Tule maksutositteen kanssa tapahtumapaikalle niin selvitämme asian paikan päällä.

Olenko oikeassa sarjassa? Ei itse asiassa ole merkitystä oletko hupi- vai kilpasarjassa. Kummassakaan sarjassa ei ole pakko käydä läpi kaikkia esteitä. Mikäli kuitenkin haluat voittaa kisan tai tulla palkinnoille, kaikkien esteiden ylitys on pakollista. Myös hupisarjalainen siis voi voittaa kisan, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin. Tässä mielessä sarjan vaihto on tapahtumapaikalla lähes tarpeetonta, mutta kuitenkin haluttaessa mahdollista.

 

4. EI ajanottoa

Aiemmista vuosista poiketen, meillä ei ole tänä vuonna ajanottoa. Olemme päättäneet, kokeilla omaa ajanottosysteemiä. Jokainen saa nimensä tuloksiin jos niin haluaa, mutta tuloksissa näkyy vain nimi ja aika. Nämä tulokset eivät kerro sijoitusta, koska niissä ei ole esim. kierrosmäärät huomioitu mitenkään.

ELI JOS HALUAT AJAN maalikaaren VASEMMASSA laidassa on kaista ajanottoon.

Kaikki Vantaan Kestävyyskierroksella mukana olevat huomioikaa tämä. Teidän tulee saapua maaliin vasenta reunaa ja ilmoittaa maalissa että olette Vantaan kestävyyskierroksella. Te tulette saamaan myös erilaiset kilpailunumerot kisaan.

 

5. Tavaroiden säilytys - narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Muut joutuvat maksamaan pienen muodollisen narikkamaksun, joka menee nuorten jalkapallotyttöjen harrastuksen tukemiseen. Varustesäilytys on aidatulla tenniskenttäalueella.

 

6. Lähtö

Yhteislähtö tapahtuu kisapuiston nurmikentältä klo 13:00. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman kauemmaksi. Jos olet hupisarjassa ja hyväkuntoinen, niin voit toki startata kilpasarjan kanssa samalta viivalta.

 

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä kilpasarjalaisille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset.

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia molemmissa sarjoissa ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan. Vesiesteen voi kiertää noin 50m päässä olevien siltojen kautta. Huolehdi siitä, että jatkat oikeaa reittiä pitkin eteenpäin.

Vesistön ylityksessä veden syvyys vaihtelee suuresti joten VETEEN HYPPÄÄMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Veteen mennään rauhallisesti ja järjestyksessä. Suurimman osan matkaa vettä on yli 2 metriä.

Esteitä on noin 17 kpl/kierros, eli keskimäärin puolen kilometrin välein.

 

8. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali. Eli vaikka juoksisit vain yhden kierroksen, saat mitalin. Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja makkaraa. Makkaranjakopiste on hieman etäämmällä maalista.

 

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Yleisurheilukenttien pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet, mutta peseytyminen on niissä kielletty. Pukuhuoneet lukitaan lähdön jälkeen, joten älä jätä mitään pukuhuoneisiin. Pesupaikka on samassa paikassa kuin edellisenä vuonna eli yleisurheilukentän pukutilojen edessä. Tarjolla on ulkosuihku sekä miehille että naisille. Pyrimme järjestämään naisille sisäsuihkut. Mutta huom! Huuhtelethan itsesi ennen sisätiloihin siirtymistä. Muuten suihkujen lattiakaivot tukkeutuvat ja suihkut joudutaan sulkemaan. Ei siis hiekkaa sisälle! Ja sisäsuihkut varauksella. Tästä vasta neuvotellaan.

HUOMIOITHAN muut 2000 kilpailijaa kun olet suihkussa. Säästä vettä ja peseydy ripeästi. KIITOS!

Pesupaikalla on myös roskalaatikot, joten jos haluat eroon kuraisista vaatteista tai kengistä, nosta ne ystävällisesti roskalaatikkoon peseytymisen jälkeen. Jätäthän tilat kuntoon sekä pukeutumisesi, että peseytymisesi jälkeen.

Pesupaikan yhteyteen pyritään järjestämään kenkien huuhtelupaikka erikseen.

Yleisurheilukentän pukutiloista löytyy myös WC:t. Ulkona on 30 kpl lisää vessoja. Jonojen välttämiseksi yritä toimia ripeästi.

Ymmärräthän, että jos jätät esim. lenkkarisi tapahtuma-alueelle järjestäjät siivoavat ne kaikkien muiden tapahtumapaikalle jääneiden naamiaisasujen mukana roskiin.

 

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee kisaravintola, jossa on aikuisille monenlaista janojuomaa. Tapahtuma-alueella myydään myös Pulled pork -hampurilaisia, siipiä ja suolaisia/makeita vohveleita. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkaran juoksun jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittää.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. ExtremeRun Fleesetakit, ExtremeRun laukut ja supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

 

11. After Run bileet

Viimeiset kisabussit vievät porukan AfterRun -bileisiin Sokos Hotelli Vantaalle ja Tikkurilan juna-asemalle noin klo 19:00.

Näin toimit lunastaaksesi rannekkeen koko illaksi Tulisuudelmaan.

Jatkobileet on klo 20 - 22 josta ilta jatkuu aina 04.30 asti.

Happy Hour 20 - 23.

Ensimmäisen ostosi yhteydessä saat oman rannekkeen jolla bailaat aamuun asti. Iltaranneke pujoitetaan extreme run rannekkeen välistä joten älä unohda sitä.

Dj tykittää klo 20 - 04

Joku Paikallinen Bändi esiintyy klo 24.

Jos et kerkeä jatkoille niin Extreme Runin rannekkeella lipun hinta lipunmyynnistä klo 22 alkaen 8€

 

12. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO! Tapahtumapaikalla on 20 sekajäteastiaa. Myös reitin varrella jokaisen esteen edessä on roskis mikäli kilpailijan täytyy päästä eroon roskista, peruukista, paidasta tms. Huolehtimalla roskista tapahtuman jälkeen jää siisti ympäristö ja alueella on jatkossakin ulkopuolisten kiva ulkoilla. Mikäli et löydä roskista, jätä roskat esteen viereen.

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Jos näet jonkun kuvaavan sinua reitin varrella etkä halua kuviin, voit nostaa kämmenen kasvojesi ja kuvaajan väliin. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

HUOMIOITAVAA! ExtremeRun järjestää Instagramissa kilpailun kaikkien Instassa kuvansa tunnisteilla @extremerunofficial #extremerun #skabavantaa jakaneiden kesken. Palkintona 10:lle raadin valitsemalle parhaalle kuvalle ilmainen osallistuminen jokaiselle kuvassa olevalle vuoden 2020 Vantaan tapahtumaan!

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa tuleviin ExtremeRun tapahtumiin tälle ja ensi vuodelle.

Lasten ExtremeRun tapahtumaan hinta 15€.
Aikuisten ExtremeRuneihin tarjoushinnalla 40€.

Seuraavat ExtremeRun tapahtumat järjestetään:

Lasten Extremerun Vantaa 19.5.2019
Pori 10.8.2019 (lasten 11.8.2019)
Kouvola 17.8.2019 (lasten 18.8.2019)
Joensuu 31.8.2019 (lasten 1.9.2019)
Espoo 14.9.2019 (lasten 15.9.2019)

Kisa-asut kuntoon ja menoksi!
Koodilla EXTREMEVANTAA -10% alennusta Punanaamio.fi tuotteista verkkokaupassa ja kivijalkamyymälöissä


Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin!

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa https://www.facebook.com/extremerun.fi. Instagaramissa meidät löytää @extremerunofficial

 

13. Aikataulu

Perjantaina 17.5.2019

EXTREMERUN WARM-UP eli lämmittelyajot klo 16:00-19:00

 •  Numeroiden ja sponsorikassien ennakkonoutomahdollisuus
 • Mahdollisuus tutustua rataan ja esteisiin

 

Lauantaina 18.5.2019

 • Ilmoittautuminen 09:30-12:30
 • Kokoontuminen kentälle 12:30
 • Yhteislähtö 13:00
 • EXTREMERUN 13:00-16:00
 • Maali suljetaan klo 16:00
 • Tapahtumapaikalla ohjelmaa
 • Tapahtuma-alueella tietysti hyvää musaa sekä anniskeluteltta palvelee koko iltapäivän klo 19:00 asti.
 • Viimeiset bussit Tikkurilan juna-asemalle ja Sokos Hotelli Vantaalle klo 19:00
 • Vapaa pääsy rannekkeella Sokos Hotelli Vantaalle After Run Bileisiin klo 20:00-21:00

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!

ExtremeRun

Järjestäjät

ExtremeRun uutiset