Säännöt

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan näitä sääntöjä. Juoksun vastuullisena järjestäjänä on ExtremeRun Oy.

Sarjat
Kilpa/Hupi

Rata
Reitti kulkee suurelta osin maastossa. Osa reitistä saattaa olla myös hidaskulkuista. Korkeuseroja reitillä on paljon (vaihtelee suuresti tapahtumasta riippuen). Reitillä erilaisia ylitettäviä, alitettavia tai muutoin suoritettavia estetteitä. Reitillä saattaa olla myös vesiesteitä joissa joutuu kahlaamaan tai jopa hieman uimaan. Reitit vaihtelevat eri tapahtumissa suuresti. Tutustu jokaisen tapahtuman reittikarttaan tapahtuman nettisivuilla.

Ennen tapahtumaa reitistä lähetetään sähköpostilla lyhyt kuvaus jokaiselle osallistujalle.

Järjestäjä pidättää oikeuden reittimuutoksiin ennen tapahtumaa ja sen aikana.

Säännöt
Kilpasarjassa kaikki esteet ja nopeiten radan suorittanut juoksija on kisan voittaja. Myös kilpasarjassa voi kiertää esteitä, mutta silloin ei ole oikeutettu palkinnoille.

Esteitä ja niiden suorittamista valvoo järjestäjän asettama henkilö.

Hupisarjassa kukin valitsee kuntonsa ja mahdollisuuksien mukaan suoritettavat esteet. Myös hupisarjalainen voi voittaa kisan, jos hän kiertää reitin kaikki kierrokset nopeiten ja suorittaa kaikki esteet.

Palkinnot ilmoitetaan kisakohtaisesti.

Jokainen saa itse päättää juoksemansa matkan.
Jokainen määräajassa maaliin tullut molemmissa sarjoissa palkitaan urhoollisuusmitalilla.

Kilpailuaika
Kilpailun maksimisuoritusaika on kolme tuntia.

Vakuutukset
Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta.
Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan.
Järjestäjillä on ainoastaan vastuuvakuutus järjestäjistä johtuviin tapaturmiin.

Ikäraja
Ikäraja aikuisten ExtremeRun kilpailuun on 16 vuotta ja alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella.

Valitukset
Valitukset tulee tehdä viimeistään tunnin kuluttua kilpailun päättymisestä kirjallisesti kilpailukansliaan.

Hylkääminen
Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osanottajan havaitaan oikaisevan tai hän muutoin hän häiritsee kanssakilpailijoiden suoritusta. Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia myös kilpasarjassa. Mutta huomioitavaa on, että mikäli kilpailija kiertää esteen, hän menettää mahdollisuuden palkinnoille.

Alkoholin vaikutuksen alaisena kilpaileminen on kielletty.

Rata ja esteet
Rata koostuu kahdesta tai useammasta kierroksesta. Jokainen voi itse päättää kuinka monta kierrota kiertää. Jokainen yhdenkin kierroksen kiertänyt on oikeutettu maalissa jaettavaan urhoollisuusmitalliin.

Järjestäjä pidättää oikeuden juoksureittä ja esteitä koskeviin muutoksiin.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisen voi nyt maksaa myös liikuntaseteleillä Eventio palvelun kautta. Tämän palvelun kautta ilmoitetaan myös laskutukseen menevät ilmoittautumiset. Joten jos tarvitset laskun ilmoittautumisestasi, sekä ilmoittautuminen, että laskutus hoidetaan Eventio palvelun kautta.

Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta jokaisen tapahtuman omilta ilmoittautumissivuilta.

Ole tarkkana ilmoittautumisten kanssa. Valitse ensin tapahtuma ExtremeRun nettisivuilta ja mene tapahtuman sivuille ja valitse vasta tämän jälkeen ilmoittautuminen. Näin ilmoittaudut oikeaan tapahtumaan.

Osallistumisen Siirto/Peruutus
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tapahtumaan sairauden, loukkaantumisen tai äkillisen esteen vuoksi, voit siirtää osallistumisesi seuraavalle vuodelle tai myydä sen jollekin toiselle.

Siirtäminen onnistuu siinä tapauksessa, että olet ilmoittanut peruuntumisesta ennen tapahtumaa tapahtumanjärjestäjille sähköpostilla ilmoittautuminen@extremerun.fi tai mika.hirvinen@extremerun.fi.

Jos myyt osallistumisesi tai tilallesi tulee toinen juoksija siitä on myös tehtävä ilmoitus kenen tilalle kyseinen henkilö tulee ja hänen tietonsa (nimi, kotipaikka, syntymävuosi ja sähköpostiosoite sekä sarja hupi/kilpa) sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@extremerun.fi. Jos vaihto tapahtuu juuri ennen tapahtumaa voi nimenvaihdoksen tehdä myös tapahtumapaikalla.

Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Lähetä yhteystietosi, tilinumerosi ja kopio lääkärintodistuksesta osoitteeseen Extremerun Oy / Mika Hirvinen, Hevoshaankatu 3, 37150 NOKIA. Tapahtuman jälkeen emme voi peruutuksia hyväksyä. Hyväksymme myös työterveyshoitajan tmv. todistukset osallistumisen estävästä vammasta tai sairaudesta.

Lisätietoja tapahtumasta: mika.hirvinen@extremerun.fi