Ilmoittaudu ExtremeRuniin

Osallistumismaksu:
- Hinnaston mukaan, hinta on per 1 kilpailija


Lasten osallistumismaksu sisältää:
- Osallistumisen ExtremeRun:iin
- Sponsori -kassin, jossa kisatuotteita ja etuja kilpailijoille.
- ExtremeRun -mitalin
- Hattaraa & Popcornia

Tapahtumatiedustelut:


Maksutavat:
Meillä käy kaikki mahdolliset maksutavat: Onlinemaksu, luottokorttimaksu ja mobilepay

Lisäksi ExtremeRunin voi maksaa liikuntaeduilla - Eventio tukee Smartumin, ePassin ja Eazybreakin verkkomaksumahdollisuutta sekä huolehtii Smartum-setelien, Edenredin Virike-setelien sekä Tyky-setelien käsittelystä. Lisäksi laskutus mahdollisuus.

Online maksuvälittäjänä toimii Visma Pay, liikuntaetumaksuista Eventio Group

Alkuun

Lahti Lasten ExtremeRun 23.7.2023
Ilmoittautumishinnat:
- 25€, Kisapäivänä paikanpäällä, hinta: 30 € / kpl

HINTA: 25 €
MAKSUTAPA:

- (Ei käytössä lastentapahtumalle)
Lasku / joukkue ilmoittautumisessa ota yhteyttä ilmoittautuminen@extremerun.fi
Sukupuoli*
Ilmoittautumisvahvistus lähetään vain 1.ilmoitettuun osoitteeseen. Kaikille joiden sähköpostiosoite on annettu lähetetään kisainfo tapahtumaa alustavalla viikolla.
Ei pakollinen, täytä mikäli edustat seuraa, yritystä tai joukkuetta

Mahdolliset alennuskoodit voit lunastaa maksuvaiheessa ja ovat käytässä vain ExtremeRun.fi ilmoitautumissivustolla, ne eivät toimi Evention maksupalvelussa.


Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta

Maksutavat
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, älandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta