Mikä on ExtremeRun?

Saksassa kertalaakista ilmiöksi noussut formaatti toteutettiin ensi kerran Suomessa Vantaalla toukokuussa 2010. Jo ensimmäisestä tapahtumasta suureen suosioon noussut tapahtuma tuli Suomeen jäädäkseen, niinpä vuodesta 2010 on uusia ExtremeRun tapahtumia ja paikkakuntia lisätty vuosittain huikeaan juoksutapahtumien valikoimaan. Vuonna 2016 ExtremeRuneihin osallistui noin 10 000 juoksijaa, mikä vie ExtremeRunin yhdeksi suurimmista juoksutapahtumista Suomessa. ExtremeRunilla on myös tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat verrattuna mihinkään muuhun juoksutapahtumaan Suomessa!

Uutuutena vuonna 2016 Vantaalla järjestettiin heti suureen suosioon noussut Lasten ExtremeRun, jossa kisasarjoja on aina alle 4-vuotiaasta 16 ikävuoteen saakka! Vuonna 2017 Lasten ExtremeRun tullaan järjestämään jo kolmella paikkakunnalla, Vantaalla, Oulussa ja Peurungassa.

ExtremeRun tunnetaan hupimielisenä ja hyvän fiiliksen tapahtumana, jossa jokainen voi kykyjensä ja kuntonsa mukaan haastaa joko itseään kivalla työ- tai ystäväporukalla tai kisata tosissaan kisan voitosta. Teemaan kuuluu oman maun mukainen, sporttinen tai hulvaton pukeutuminen ja kisaajien rento asenne. Tapahtumissa radalle on rakennettu juoksijoita varten erilaisia kiipeily-, ryömintä-, vaahto- ja vesiesteitä.

ExtremeRun tapahtuman tarkoituksena on, että kaikki liikkuu ja tapahtumaan voit tulla sellaisena kuin olet. Olethan sinäkin mukana!!!

KISAAMAAN PÄÄSEE NELJÄLLÄ PAIKKAKUNNALLA

ExtremeRun järjestetään neljällä paikkakunnalla vuonna 2017. Kaikilla tapahtumilla on oma luonteensa. Kierrä vaikkapa kaikki tapahtumat ExtremeRun vuoden aikana!

Tahko
Tahkolla järjestetään huikea talvitapahtuma liukumäkineen ja lumisine maastoineen.

Vantaa
Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa järjestetään massiivinen Vantaan 4000 juoksijan aikuisten ExtremeRun ja suuren suosion saanut Lasten ExtremeRun.

Oulu
Oulussa Nallikarin hiekkarannalla merellisissä maisemissa järjestetään Oulun ExtremeRun ja Lasten ExtremeRun.

Peurunka
Peurungan kylpylällä Laukaan mahtavissa maisemissa sorakuoppineen ja mäkisine maastoineen järjestetään Peurungan aikuisten ExtremeRun ja Lasten ExtremeRun.

Kaikissa ExtremeRun tapahtumissa järjestetään jo legendaarisiksi muodostuneet iltabileet, joihin juoksijat pääsevät ilmaiseksi sisään juoksurannekkeella. Kylpylän lähistöllä järjestettävissa tapahtumissa (Oulu ja Peurunka) järjestetään myös räiskyvät allasbileet juoksun päätteeksi.

Tule mukaan nauttimaan ExtremeRun yhteishengestä ja hyvästä fiiliksestä mahtavan liikunnallisen tapahtuman merkeissä, BE THERE!!!

YHTEISTYÖSSÄ: