ExtremeRun Vantaa 20.5.2017 KISAINFO

Tervetuloa Vantaan ExtremeRuniin 20.5.2017!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää.
ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! On hienoa järjestää tapahtumaa, joka kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Teemme myös hyvää yhdessä! Extremerunin motto on ”kaikki liikkuu” siksi Extremerun lahjoittaa joka vuosi rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Extremeruniin osallistumalla olet siis mukana tekemässä hyvää.

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtumasta entistäkin paremman.

1. Tapahtumaan valmistautuminen
2. Tapahtumapaikalle saapuminen
3. Numeroiden nouto
4. Sirun kiinnittäminen ja muuta huomioitavaa sirusta
5. Tavaroiden säilytys – narikka
6. Lähtö
7. Reitti
8. Esteet ja käyttäytyminen esteillä
9. Maaliintulo
10. Peseytyminen ja pukuhuoneet
11. Ohjelma tapahtuma-alueella
12. After Run bileet
13. Muuta huomioitavaa
14. Aikataulu

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Hupisarjassakin voit siis juosta trikoissa ja päinvastoin kilpasarjassa pellepuvussa. Tiedossa kuitenkin on, että radalla tullaan näkemään kymmeniä nalleja, Spidermanejä ja muita hahmoja, joten pukeudu rohkeasti.

Huolehdi tankkaus, syöminen ja juominen kuntoon ennen tapahtumaa, jottei tule yllätyksiä matkan varrella. Myöskään pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty, jopa suositeltavaa. Tosin treenaaminen nyt enää tässä vaiheessa on jo hieman myöhäistä.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA KILPAILEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos järjestäjä havaitsee humalaisen kilpailijan radalla, hänet poistetaan kilpailusta välittömästi. Eli ensin kisa, sitten hupi. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä.

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Kisabussit kulkevat Tikkurilan rautatieasemalta Hotelli Vantaan vierestä ja Sokos Hotelli Flamingon linja-autoparkista. Tikkurilasta bussit kulkevat nonstoppina, Flamingolta puolen tunnin välein eli tasalta ja puolelta (noin). Bussit lähtevät välittömästi, mikäli bussi on täynnä. Odota rauhassa seuraavaa bussia. Flamingolta ja kauppakeskus Jumbolta löytyy hyvin ilmaisia parkkipaikkoja, joita kannattaa hyödyntää koska Hakunilassa on edellisiäkin vuosia vähemmän parkkitilaa.

Helsingin keskustasta tapahtumapaikalle pääsee Rautatientorilta bussilla 717. Tarkistakaa reitit ja aikataulut vielä itse. Oma auto kannattaa jättää pois tapahtumapaikalta. Parkkipaikkoja on hyvin rajallinen määrä. Jos kuitenkin jostain syystä tulet omalla autolla, PARKKIMAKSU ON 5 euroa ja maksetaan käteisellä, joten varaathan rahan valmiiksi ruuhkien välttämiseksi.

Busseja on varattu 16 kpl, joista 14 liikennöi Tikkurila - Hakunila väliä. Kuljetuksiin menee 500-700 henkilöä kerralla eli bussien ei pitäisi ruuhkautua. Myös huoltajat ja katsojat voivat käyttää bussikyytejä vapaasti. Huolimatta siitä, että pystymme kuljettamaan noin 1500 henkilöä tunnissa TULKAA KUITENKIN AJOISSA! Kilpailijat ovat etusijalla busseja täytettäessä. Bussien lähtöpaikalla kannattaa olla viimeistään klo 11, mutta mieluummin jo aikaisemmin. Vaikka tilapäisesti bussien lähtöpaikalla olisikin ruuhkaa, asiasta ei kannata huolestua.

Olet hyvissä ajoin, mikäli olet tapahtumapaikalla klo 10:00-11.30.

3. Numeroiden nouto

Numeroita voi hakea ennakkoon tapahtumapaikalta Vantaan Hakunilan urheilupuistosta Luotikuja 2, perjantaina 19.5. klo 16:00-19:00. Vältä lauantai aamun ruuhka ja nouda numerot ennakkoon! Numeroita jaetaan lauantaiaamuna klo 09:00-12:30 tapahtumapaikalla. Jos noudat numeron ennakkoon, vastaat itse siitä, että numero ja ajanottosiru ovat mukana myös tapahtumapaikalla. Voit ottaa koko porukan numerot kerralla.

Jos noudat isomman porukan numerot tulosta hakukoneesta tai tee lista NUMEROISTA ja henkilöistä joiden numerot noudat. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot ja myöhemmin ne on helppo jakaa porukan jäsenille. Kuoret löytyvät NUMEROLLA!

Numeronne löydätte myös meidän sovelluksestamme netistä. Huom! Numeronne voitte tarkistaa sovelluksesta viimeistään perjantaina 19.5. Mutta voit jo nyt tarkistaa omat tietonne. Tietoja voi vielä muokata ja sarjaa vaihtaa vielä tapahtumapaikallakin. Tosin ruuhkien välttämiseksi pienistä virheistä ei kannata välittää. Mikäli et löydä nimelläsi numeroa, tästä ei kannata huolestua. Varmista, että maksu on lähtenyt tililtäsi, ota yhteyttä ilmoittautuminen@extremerun.fi tai ota vaikka maksutosite mukaan niin asia selvitetään sitten paikanpäällä. Eli tapahtumapaikalle vaan. Kaikki pääsevät kyllä juoksemaan.

Kun tiedätte oman numeronne, saatte kilpailunumeroa vastaavan kirjekuoren missä on ajanottosiru, numerolappu sekä hakaneulat. Samalla saatte ns. sponsorikassin, jossa on paljon kivoja tuotteita. Kassit löytyvät numerolappujen jakopaikalta, joka sijaitsee tapahtumateltoilla. Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella. Saatuasi kuoren, tarkistathan vielä että sait varmasti oikeat numeroisen kuoren. Kiireessä ja hälyssä voi kuulla väärin ja numerot voivat mennä helposti poimintaviaheessa sekaisin.

Numeroiden jakopaikalla on kolme eri tiskiä numeroiden jakopisteiden lisäksi.

Yksi on villikorttilaisia varten. Täältä numerokuoren siruineen saa siis jälki-ilmoittautumismaksua vastaan. Villikorttilaiset huomioikaa, että meillä ei ole maksupäätettä ilmoittautumispisteellä eikä meillä voi maksaa korteilla. Varaa siis käteistä rahaa mukaan. Meillä ei myöskään voi maksaa liikuntaseteleillä.

Toinen tiski on muutoksia varten eli jos teillä on nimenmuutoksia, sarjamuutoksia, tai järjestelmäämme on kirjautunut teille virheelliset tiedot, voitte ilmoittaa näistä asioista tiskillä.

Kolmas tiski on tarkoitettu selvitettäviä asioita varten, eli tällä tiskillä voitte käydä selvittämässä tapahtumajärjestäjän kanssa, mikäli ilmoittautumisessanne on jotain epäselvyyksiä. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen. Ota ilmoittautumisestasi maksutosite mukaan ainoastaan siinä tapauksessa, ettet löydä numeroasi netistä. Tule maksutositteen kanssa tapahtumapaikalle niin selvitämme asian paikan päällä.

Olenko oikeassa sarjassa? Ei itse asiassa ole merkitystä oletko hupi- vai kilpasarjassa. Kummassakaan sarjassa ei ole pakko käydä läpi kaikkia esteitä. Mikäli kuitenkin haluat voittaa kisan tai tulla palkinnoille, kaikkien esteiden ylitys on pakollista. Myös hupisarjalainen siis voi voittaa kisan, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin. Tässä mielessä sarjan vaihto on tapahtumapaikalla lähes tarpeetonta, mutta kuitenkin haluttaessa mahdollista.

4. Sirun kiinnittäminen ja muuta huomioitavaa sirusta

Juoksusiruja ei kerätä pois. Ne ovat kertakäyttöisiä. Aiemmin osallistuneille tiedoksi, että ajanottosirut ovat muuttuneet. Ne ovat kuten festarirannekkeet ja ne tulee kiinnittää ohjeiden mukaan nilkkaa vasten. Siru voi olla ihoa vasten tai välissä voi olla sukka. Ei mielellään enempää. Näin siru pysyy paremmin matkassakin. Jos asustasi johtuen ajanottosirun päälle tulee paksuja vaatekertoja tai kenkä sirun voi laittaa vaikka ranteeseen.

Ajanottoepäselvyyksien välttämiseksi, huolehdithan siitä, että siru käy lähtö- ja maaliviivalla olevilla punaisilla matoilla. Jos sirusi irtoaa ja tuotte sen maaliin kädessänne, sirun voi laittaa vaikka käsin maton pinnalle, jolloin siru rekisteröityy ajanottojärjestelmään. Joten älkää tehkö kärrynpyöriä, kuperkeikkoja tai ottako isoja loikkia mattojen kohdalla, koska siru voi olla liian korkealla eikä tästä johtuen rekisteröidy. Ajanotto ei myöskään pysähdy, jos tulette toisen reppuselässä tai hartioilla maaliin. Voitte toki maaliintulon jälkeen palata matoille ja käyttää sirun matolla. Kaikki hauskanpito on sallittua, mutta huomioikaa tämä.

Siru rekisteröityy max 30 cm korkeudelta matosta

Kuvallisen sirun kiinnitysohjeet löydät tästä

Jos sirunne katoaa ja huomaatte sen maalin tultuanne, maalin vasemmalla puolella on pakettiauto, josta löydätte tapahtumajärjestäjän ajanottajat, jotka voivat merkitä teille epävirallisen ajan. Jos huomaatte sirun katoamisen matkalla, voitte ottaa ylös kilpailunumeron kilpailijalta, joka tulee teidän kanssanne samaan aikaan maaliin. Tämän jälkeen käytte ilmoittamassa kyseisen numeron ajanottajille, kerrotte sirunne kadonneen ja että saavuitte maaliin numeron xxxx kanssa. Näin saatte oikean ajan itsellenne. Kiinnittäkää siru ohjeiden mukaan.

5. Tavaroiden säilytys – narikka

Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Muut joutuvat maksamaan pienen muodollisen narikkamaksun, joka menee nuorten jalkapallotyttöjen harrastuksen tukemiseen. Varustesäilytys on aidatulla tenniskenttäalueella.

6. Lähtö

Yhteislähtö tapahtuu kisapuiston nurmikentältä klo 13:00. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman kauemmaksi. Jos olet hupisarjassa ja hyväkuntoinen, niin voit toki startata kilpasarjan kanssa samalta viivalta. Ajanotto käynnistyy vasta kun ylität lähtöviivan.

7. Reitti

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta. Jos haluat matkasi jatkuvan ilman suurempia jonotuksia voit kiertää ensimmäisen esteen. Näin pääset monien edelle ja ruuhkat helpottavat matkantekoasi jatkossa. Toinen kierros on aina ruuhkattomampi, joten kannattaa jatkaa toiselle kierrokselle vaikka ensimmäinen kierros olisi ollutkin ruuhkainen.

Lähtö on jyrkkään ylämäkeen, mäen jälkeen sillanylitys ja siitä käännytään vasemmalle niitylle ja siitä edelleen ulkoilureitille, hiekkatielle ja siitä niityn poikki pitkään ylämäkeen. Mäen päällä on kukkulankuningas este. Luonnon jyrkänne joka on noin 50 metriä leveä ja jokainen voi itse etsiä nopeimman tai parhaan reitin kivuta jyrkänne ylös. Alku on hyvin juoksuvoittoinen jotta saadaan porukka hieman leviämään ja näin ensimmäinen este ei ruuhkaannu niin pahasti.

Mäeltä laskeudutaan alas ja siellä on ryömintäeste. Ryömintäesteeltä reitti jatkuu hiekkatielle. Hiekkatien varrella on juomapiste. Hiekkatietä jatketaan tapahtuma-alueelle jossa on useita esteitä peräjälkeen. Ensimmäisenä näistä on Goljatin portaat. Goljatin portaat koostuu kahdeksasta metrin korkuisesta askelmasta jotka kiivetään ylös ja laskeudutaan toista puolta alas. Esteellä tulee edetä varoen antaa tilaa nopeammille ja pitää hyvä välimatka edellämeneviin jottei satu tönimisiä tai edellämenevän kenkä käy takanatulevan kasvoihin tms.

Tämän jälkeen on vesistön ylitys. Vesistön ylityksen jälkeen tullaan hiekkakentälle, jossa on rengaseste. Rengasesteen jälkeen on ”Pallomeri”, jonka jälkeen on juomapaikka. Juomapaikalla on roskikset ja järjestäjät toivovat, että kilpailijat laittaisivat mukit roskiin. Näin juomapaikka säilyy siistinä läpi tapahtuman.

Juomapaikan jälkeen on verkkoeste. Tällä esteellä verkko on bingotettu noin 50cm korkeuteen ja se on tarkoitus ylittää.

Verkkoesteen jälkeen ylitetään vesieste uudelleen. Tästä jatketaan toistamiseen Goljatinportaille.

Goljatin portaiden jälkeen jatketaan hiihtoladun pohjaa ja seuraava este on autoeste. Romuautot ylitetään pituussuunnassa. IKKUNOIDEN PÄÄLLE EI OLE SUOSITELTAVAA ASTUA!! JA IKKUNOIDEN TAHALLINEN RIKKOMINEN JOHTAA KISASTA POISTAMISEEN!

Reitti jatkuu hiihtoladun pohjaa joka on tarkoitettu hiihtämiseen ja sisältää pitkiä ja jyrkkiä ylämäkiä. Ylämäet on joskus jopa nopeampi kävellä reippaasti kuin yrittää juosta.

Autoesteen jälkeen on juomapiste. Tästä jatketaan ryömintäesteelle joka mennään toiseen suuntaan. Tästä käännyttään takaisin kohti kilpailukeskusta.

Matkalla käydään laavunlenkki jonka varrella on sähköeste. Sähköeste toimii paimenpojan tavoin. Se antaa joka kolmas sekuntti iskun jossa on suuri jännite, mutta pieni virta. Joten iskun saaminen on hyvin harvinaista.

Tästä reitti jatkuu kohti yleisurheilukenttää ja vuorossa on verkkoeste. Tästä matka jatkuu yleisurheilukentälle.

Yleisurheilukentällä on estejuoksuesteet, jotka on tarkoitus ylittää. Yleisurheilukentältä reitti jatkuu puron rantaan, jossa alitetaan kaksi siltaa purossa kahlaamalla. Puron pohja on hyvin kivikkoinen, joten pyydämme varovaisuutta. Lisäksi sillat ovat matalia, joten varokaa päitänne.

Siltojen jälkeen reitti jatkuu oikealle ja edessä on vaahtoeste.

Vaahtoesteen jälkeen on vielä ”Jaajon dippi” eli vaihtolavat, joissa on vettä noin 120 cm.

Tämän jälkeen on maalisuora. Maalisuoran alussa jokainen voi päättää jatkaako toiselle kierrokselle vai jääkö maaliin jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Maalisuora on jaettu kahteen kaistaan, joista vasemmanpuoleinen menee toiselle kierrokselle ja oikeanpuoleinen maaliin. Huomioithan tämän jo suoran päässä, jotta saamme sinulle oikean loppuajan.

Reitti on melko rankka ja ylämäet melko jyrkkiä, joten jos et ole huippukuntoinen, ei ole häpeäksi, vaikka kävelet ylämäet. Juokseminen ylämäissä tuskin nopeuttaa yhtään juoksuasi, joten voi olla järkevää juosta ja hölkätä vain alamäet ja tasaiset osuudet.

Juoksureitti on melko kapea näin isolle osallistujamäärälle. PITÄKÄÄ VASEMMALLA OHITUSKAISTA VAPAANA, jotta nopeammat voivat ohittaa vapaasti. Reitillä on siis oikeanpuoleinen liikenne. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa.

8. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä kilpasarjalaisille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset.

Esteet eivät ole vaikeita tai vaarallisia ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia molemmissa sarjoissa ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan. Vesiesteen voi kiertää noin 50m päässä olevien siltojen kautta. Huolehdi siitä, että jatkat oikeaa reittiä pitkin eteenpäin.

Vesistön ylityksessä veden syvyys vaihtelee suuresti joten VETEEN HYPPÄÄMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Veteen mennään rauhallisesti ja järjestyksessä. Suurimman osan matkaa vettä on yli 2 metriä.

Esteitä on 17 kpl/kierros, eli keskimäärin puolen kilometrin välein.

9. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali. Eli vaikka juoksisit vain yhden kierroksen, saat mitalin.

Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja makkaraa. Makkaranjakopiste on hieman etäämmällä maalista.

10. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Yleisurheilukenttien pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet, mutta peseytyminen on niissä kielletty. Pukuhuoneet lukitaan lähdön jälkeen, joten älä jätä mitään pukuhuoneisiin. Pesupaikka on samassa paikassa kuin edellisenä vuonna eli yleisurheilukentän pukutilojen edessä. Tarjolla on ulkosuihku sekä miehille että naisille.

HUOMIOITHAN muut kilpailijat kun olet suihkussa. Säästä vettä ja peseydy ripeästi. KIITOS!

Pesupaikalla on myös roskalaatikot, joten jos haluat eroon kuraisista vaatteista tai kengistä, nosta ne ystävällisesti roskalaatikkoon peseytymisen jälkeen. Jätäthän tilat kuntoon sekä pukeutumisesi, että peseytymisesi jälkeen.

Pesupaikan yhteyteen pyritään järjestämään kenkien huuhtelupaikka erikseen.

Yleisurheilukentän pukutiloista löytyy myös WC:t. Ulkona on 50 kpl lisää vessoja. Jonojen välttämiseksi yritä toimia ripeästi.

Ymmärräthän, että jos jätät esim. lenkkarisi tapahtuma-alueelle järjestäjät siivoavat ne kaikkien muiden tapahtumapaikalle jääneiden naamiaisasujen mukana roskiin.

11. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee kisaravintola, jossa on aikuisille monenlaista janojuomaa. Tapahtuma-alueella myydään myös Pulled pork -hampurilaisia, siipiä ja suolaisia/makeita vohveleita. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkaran juoksun jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittää.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. ExtremeRun Fleesetakit, ExtremeRun laukut ja supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

Tapahtuma-alueella myös muita näytteilleasettajia, joilla on paljon mielenkiintoisia tuotteita esillä. Hyödyntäkää kisatarjoukset!

12. After Run bileet

Viimeiset kisabussit vievät porukan AfterRun -bileisiin Sokos Hotelli Vantaalle ja Tikkurilan juna-asemalle noin klo 19:00.

Sokos Hotelli Vantaalle pääsee ExtremeRun -rannekkeella ilmaiseksi sisään klo 20:00-21:00. Tulisuudelma aukeaa klo 22 sitä ennen After Partyt Night Vantaassa 20:00 – 22:00. Siellä juoksijoita viihdyttää DJ Jace Headland. Tämän jälkeen DJ:n ohjat ottaa Viron suosituin DJ Kristjan Hirmo!!! Koko viikonlopun ohjelman löydät Facebookista ExtremeRun super weekend

HUOMIOITAVAA! Kun saavut Hotelli Vantaan jonoon ennen klo 21 pääset sisään ilmaiseksi ExtremeRun rannekkeella, vaikka et pääsisikään sisään vielä ennen klo 21. KELLO 21 järjestyksen valvojat tuovat jonoon kaikille sisäänpääsyrannekkeet. He aloittavat peräpäästä ja antavat rannekkeen jokaiselle jonossa sillä hetkellä olevalle. Tämän jälkeen jono menee sisään sitä mukaa kun takit saadaan narikkaan.

13. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO! Tapahtumapaikalla on 20 sekajäteastiaa. Myös reitin varrella jokaisen esteen edessä on roskis mikäli kilpailijan täytyy päästä eroon roskista, peruukista, paidasta tms. Huolehtimalla roskista tapahtuman jälkeen jää siisti ympäristö ja alueella on jatkossakin ulkopuolisten kiva ulkoilla. Mikäli et löydä roskista, jätä roskat esteen viereen.

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Jos näet jonkun kuvaavan sinua reitin varrella etkä halua kuviin, voit nostaa kämmenen kasvojesi ja kuvaajan väliin. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

HUOMIOITAVAA! ExtremeRun järjestää Instagramissa kilpailun kaikkien Instassa kuvansa tunnisteilla @extremerunofficial #extremerun #skabavantaa jakaneiden kesken. Palkintona 10:lle raadin valitsemalle parhaalle kuvalle ilmainen osallistuminen jokaiselle kuvassa olevalle vuoden 2018 Vantaan tapahtumaan!

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden tapahtumaan tai muihin tämän vuoden tapahtumiimme kisahintaan 40€.

Voit ilmoittautua KAIKKIIN Extremeruneihin tarjoushinnalla. Seuraava Oulun ExtremeRun tapahtuma järjestetään 19.8.2017 ja Peurungan ExtremeRun 9.9.2016 sekä vuoden 2018 tapahtumiin. 2018 tapahtumien päivämäärät vahvistuvat myöhemmin. Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin!

Tarkista myös nettisivut aktiivisesti tärkeiden tiedotteiden varalta.

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa. Sieltä löydät paljon hyödyllistä ja kivaa tietoa ExtremeRunista.

14. Aikataulu

Perjantaina 19.5.2017

EXTREMERUN WARM-UP eli lämmittelyajot klo 16:00-19:00
- Numerolappujen ennakkonoutomahdollisuus. VÄLTÄ LAUANTAIN RUUHKA!
- Mahdollisuus tutustua rataan ja esteisiin

- Voit noutaa myös joukkeen/seuran/tiimin/kaverisi kuoren, jos olet varma että hän oikeasti osallistuu lauantaina juoksuun

Lauantaina 20.5.2017

- Ilmoittautuminen 09:00-12:30
- Kokoontuminen kentälle 12:30
- Yhteislähtö 13:00
- EXTREMERUN 13:00-16:00
- Maali suljetaan klo 16:00
- Tapahtumapaikalla ohjelmaav - Tapahtuma-alueella tietysti hyvää musaa sekä anniskeluteltta palvelee koko iltapäivän klo 19:00 asti.
- Viimeiset bussit Tikkurilan juna-asemalle ja Sokos Hotelli Vantaalle klo 19:00
- Vapaa pääsy rannekkeella Sokos Hotelli Vantaalle After Run Bileisiin klo 20:00-21:00

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun
Järjestäjät

www.extremerun.fi

07.05.18 Vantaa Lasten ExtremeRun 6.5.2018 Tulokset
01.05.18 Vantaa Lasten ExtremeRun 6.5.2018! KISAINFO
30.04.18 Vantaa ExtremeRun 05.05.2018 Kisainfo!
09.04.18 Tahko ExtremeRun 14.4.2018 Kisainfo!
08.09.17 Tervetuloa Lasten ExtremeRuniin 10.9.2017!
04.09.17 Tervetuloa Peurungan ExtremeRuniin 9.9.2017!
26.08.17 ExtremeRun Oulu Lasten maaliintulojärjestys/tulokset
14.08.17 ExtremeRun Oulu 19.08.2017 KISAINFO
14.08.17 Lasten ExtremeRun Oulu 20.08.2017 KISAINFO
14.08.17 Lasten ExtremeRun Oulu 20.08.2017 REITTIKARTAT

YHTEISTYÖSSÄ: