Lasten ExtremeRun Vantaa 21.5.2017 KISAINFO

Tervetuloa Lasten ExtremeRuniin 21.5.2017!

H-hetki lähestyy, joten tässä vähän infoa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. ISO KIITOS KAIKILLE VANHEMMILLE JA LAPSILLE!

Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan eli jos joku ystävä tms. haluaa mukaan juoksemaan niin villejä kortteja jaetaan maanantaista alkaen ihan tapahtumaan saakka. Ilmoittautuminen onnistuu vielä paikan päällä sunnuntaina ellei sivuille tule sold-out ilmoitusta sitä ennen.

Tässä infopaketti tapahtumasta, jotta tiedätte mitä tuleman pitää. Toivomme, että tutustut tähän huolella, niin saamme tapahtuman onnistumaan mahdollisimman hyvin!

1. Tapahtumaan valmistautuminen
2. Tapahtumapaikalle saapuminen
3. Numeroiden nouto
4. Tavaroiden säilytys – narikka
5. Lähtö
6. Reitti
7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä
8. Maaliintulo
9. Peseytyminen ja pukuhuoneet
10. Ohjelma tapahtuma-alueella
11. Muuta huomioitavaa
12. Aikataulu

1. Tapahtumaan valmistautuminen

Tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen!

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla, jotta saamme kaikki osallistujat hyvissä ajoin numeroineen lähtöpaikalle.

Järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot. Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on kunnossa.

2. Tapahtumapaikalle saapuminen

Kisabussit kulkevat Tikkurilan rautatieasemalta Hotelli Vantaan vierestä ja Sokos Hotelli Flamingon linja-autoparkista. Tikkurilasta bussit kulkevat nonstoppina. Flamingolta puolen tunnin välein eli tasalta ja puolelta (noin). Bussit lähtevät välittömästi, mikäli bussi on täynnä. Odota rauhassa seuraavaa bussia. Flamingolta ja kauppakeskus Jumbolta löytyy hyvin ilmaisia parkkipaikkoja, joita kannattaa hyödyntää.

Helsingin keskustasta tapahtumapaikalle pääsee Rautatientorilta bussilla 717. Tarkistakaa reitit ja aikataulut vielä itse. Oma auto kannattaa jättää pois tapahtumapaikalta. Parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Jos kuitenkin jostain syystä tulet omalla autolla, PARKKIMAKSU ON 5 euroa ja maksetaan käteisellä, joten varaathan rahan valmiiksi ruuhkien välttämiseksi.

Busseja on varattu 8 kpl ja ne liikennöivät Tikkurila - Hakunila väliä klo 9:00-16:00. Kuljetuksiin menee 500-700 henkilöä kerralla eli bussien ei pitäisi ruuhkautua. Myös huoltajat ja katsojat voivat käyttää bussikyytejä vapaasti. Huolimatta siitä, että pystymme kuljettamaan noin 1500 henkilöä tunnissa TULKAA KUITENKIN AJOISSA! Kilpailijat ovat etusijalla busseja täytettäessä. Vaikka tilapäisesti bussien lähtöpaikalla olisikin ruuhkaa, asiasta ei kannata huolestua.

3. Numeroiden nouto

Numeroita jaetaan sunnuntaiaamuna klo 09:30 eteenpäin tapahtumapaikalla Vantaan Hakunilan urheilupuistossa Luotikuja 2. Voit ottaa isommankin porukan numerot kerralla. Jos noudat isomman porukan numerot tee lista henkilöistä ja heidän numeroistaan. Listan mukaan järjestäjät antavat numerot. Merkitkää numeroihin nimet niin myöhemmin nimiöidyt numerot on helppo jakaa.

Numeronne löydätte myös meidän sovelluksestamme netistä Täältä. Huom! Numeronne voitte tarkistaa sovelluksesta viimeistään perjantaina 19.5.2017. Samalla voitte tarkastaa omat tietonne. Mikäli et löydä numeroa, tästä ei kannata huolestua. Varmista, että maksu on lähtenyt tililtä ja ota vaikka maksutosite mukaan niin asia selvitetään sitten paikanpäällä. Eli tapahtumapaikalle vaan. Kaikki pääsevät kyllä juoksemaan.

Kun tiedätte numerot, saatte kirjekuoren missä on numerolappu sekä hakaneulat. Samalla saatte ns. sponsorikassin. Kassit löytyvät numerolappujen jakopaikalta, joka sijaitsee tapahtumateltoilla. Osallistumista ei tarvitse sen kummemmin todistella.

Numeroiden jakopaikalta villikorttilaiset voivat lunastaa numeronsa jälki-ilmoittautumismaksua vastaan. Villikorttilaiset huomioikaa, että meillä ei ole maksupäätettä ilmoittautumispisteellä eikä meillä voi maksaa korteilla. Varaa siis käteistä rahaa mukaan.

Numeroidenjakopaikalla voi hoitaa myös epäselvyydet. Mikäli asiat eivät selviä helposti jo paikan päällä, selvitämme ne vaikka sitten jälkikäteen. Ota ilmoittautumisestasi maksutosite mukaan ainoastaan siinä tapauksessa, ettet löydä numeroa netistä. Tule maksutositteen kanssa tapahtumapaikalle niin selvitämme asian paikan päällä.

4. Tavaroiden säilytys – narikka

Tapahtumapaikalla ei ole varsinaista varustesäilytystä. Halutessasi voit viedä tavarasi kassissa numeroidenjakopaikalle säilytykseen. Merkitsethän kassisi selvästi omalla numerollasi.

5. Lähtö

Eri ikäsarjojen lähdöt on porrastettu. Ensimmäisenä lähtevät alle 4-vuotiaat ja heidän jälkeensä lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain. Vanhemmat huomio! Lapset eivät lähtökohtaisesti tarvitse apua reitin suorittamiseen, mutta vanhemmat voivat halutessaan mennä lasten mukana. Esteet on lähtökohtaisesti lapsille joten vanhempia pyydetään kiertämään esteet. Jos lapsi kuitenkin tarvitsee apua esteellä on vanhemman sallittua kulkea este lapsen mukana.

Lähtö klo Sarja/ikä
12.00 alle 4 vuotiaat (vuonna 2013 ja sen jälkeen syntyneet)
12.20 5-6 v. (vuonna 2012 ja 2011 syntyneet)
12.40 7-8 v. (vuonna 2010 ja 2009 syntyneet)
13.00 9-10 v. (vuonna 2008 ja 2007 syntyneet)
13.20 11-12 v. (vuonna 2006 ja 2005 syntyneet)
13.40 13-14 v. (vuonna 2004 ja 2003 syntyneet)
14.00 15-16 v. (vuonna 2002 ja 2001 syntyneet)

6. Reitti

Reittikartta ikäsarjoittain löytyy ExtremeRunin nettisivuilta uutisista täältä.

Ensimmäiselle esteelle tulee varmasti ruuhkaa, mutta olemme yrittäneet suunnitella esteet siten, ettei mahdottomia ruuhkia pääsisi syntymään. Kaikkia ruuhkia ei toki pysty välttämään, mutta se kuuluu ExtremeRunin luonteeseen. Toivomme, että kaikki lähtevät rauhallisesti matkaan, jolloin säästymme yhteislähdössä ikäviltä tapaturmilta.

Käy tykkäämässä ExtremeRun sivuja Facebookissa. Sieltä löydät paljon hyödyllistä ja kivaa tietoa ExtremeRunista.

7. Esteet ja käyttäytyminen esteillä

Vanhemmat huom! Huolehtikaa, että lapset ymmärtävät nämä säännöt:

Kun pääset esteelle suorittamaan estettä, tee se parhaan kykysi mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Näin vähennämme ruuhkia esteillä. Annetaan esteillä nopeammille reilusti tietä ja tietenkin kunnon kannustukset.

Esteet eivät ole vaikeita tai rankkoja ja ne on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Jos kuitenkin joku este osoittautuu liian vaikeaksi tai siellä sattuu turvallisuutta vaarantavia läheltäpiti -tilanteita, este suljetaan ja kilpailijat ohjataan kiertoreittiä pitkin esteen ohi. Muistakaa siis käyttäytyä kunnolla, ei tönimistä, muiden häiritsemistä tms. Auttakaa toisianne, tsempatkaa ja kannustakaa!

Hymyssä suin ja hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu paljon paremmin.

Kaikki esteet ovat vapaaehtoisia ja kaikki esteet saa kiertää viitoitusnauhan alitse. Kiertäessäsi estettä, varo muita ja pidä huoli, että jatkat oikealla reitillä oikeaan suuntaan.

8. Maaliin tulo

Maalissa kaikkia osallistujia odottaa urhoollisuusmitali, Savuhovin makkara ja juotavaa. Lisäksi ExtremeRun rannekkeella jaetaan Karkkibaarissa hattaraa ja poppareita.

9. Peseytyminen ja pukuhuoneet

Yleisurheilukenttien pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet ja käydä peseytymässä.

HUOMIOITHAN muut kilpailijat kun olet suihkussa. Säästä vettä ja peseydy ripeästi. KIITOS!

Yleisurheilukentän pukutiloista löytyy myös WC:t. Ulkona on 50 kpl lisää vessoja.

10. Ohjelma tapahtuma-alueella

Tapahtumapaikalla palvelee Karkkibaari jossa tarjolla pientä purtavaa ja jokaiselle juoksijalle rannekkeella hattaraa ja popcornia. Tarjolla myös vohvelikahvilasta suolaisia/makeita vohveleita sekä hodarikiskasta hodareita. Kaikki juoksijat saavat Savuhovin makkarat juoksun jälkeen.

ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Uutuutena mm. ExtremeRun Laukut ja supersuositut ExtremeRun juoksutrikoot. Myös ExtremeRun juoksupaitoja voi ostaa ExtremeRun Shopista 5€/kpl niin kauan kun paitoja riittää! Shopista löytyy myös ExtremeRun pyyhkeitä, Jaajo pipoja, ExtremeRun liivejä ja paljon muuta mukavaa.

11. Muuta huomioitavaa

TAPAHTUMAPAIKALLA KUIN MYÖS REITIN VARRELLA ON EHDOTON ROSKAAMISKIELTO!

Jos satutatte itseänne kilpailun aikana tai huomaatte jonkun loukkaavan itseään, ottakaa yhteyttä lähimpään tapahtuman toimitsijaan, joka löytyy seuraavan esteen luota. He voivat tarvittaessa hälyttää apua paikalle ja aloittaa ensiavun jo kohteessa. Eli kaikilla esteillä on vähintään yksi toimitsija, joka voi auttaa loukkaantuneita. Vakavissa tilanteissa jokainen on velvollinen pysähtymään ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan. Huolehtikaa kuitenkin, että apua käydään hälyttämässä lähimmältä esteeltä.

Reitin varrella on valokuvaaja, joka ikuistaa teidän hienon kokemuksenne. Kuvia voidaan käyttää mainos- ja markkinointitarkoitukseen. Jos ette halua lastanne kuviin nettisivuillemme tai mahdollisiin mainoskuviin ilmoittakaa siitä numeroiden jaon yhteydessä. Kuvia tullaan käyttämään positiivisessa hengessä ja hyvällä maulla tapahtumaan liittyvässä viestinnässä.

Tapahtumassamme on palveluna valokuvausseinä. Valokuvaaja ottaa kuvia ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen valokuvausseinällä. Kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme samana iltana. Seinällä voi kuvata itsenäisesti myös omalla kameralla kun kuvaaja ei ole paikalla. Kuvaajan ottamia kuvia ei voi siis tilata mistään, mutta ne saa kopioida ilmaiseksi Facebook -sivuiltamme. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa.

Lisäksi Kuvauspaikalta löytyy MyPose palvelu. Henkilö tai henkilöt näkevät itsensä 42” kosketusnäytöltä. Näytöstä löytyy kameran kuva, jota painamalla laite ottaa kolmen sekunnin kuluttua näytössä näkyvän kuvan. Tämän jälkeen laitteeseen syötetään omat Facebook tunnukset ja hyväksytään MyPose palvelu omalla aikajanalla. Laite ei kuitenkaan kirjaudu Facebook sivuille, vaan ainoastaan lisää kuvan aikajanallesi. Täältä voivat muut kuvassa olijat käydä jakamassa kuvaa omalle aikajanalleen.

Tapahtumapaikalla ExtremeRun Shopilla voit käydä myös ilmoittautumassa jo seuraavan vuoden lasten ExtremeRun tapahtumaan 25€. Tarjous voimassa vain kisapäivänä klo 16:00 saakka.

Myös vanhemmat voivat ilmoittautua ExtremeRuneihin tarjoushinnalla 40€ kisapäivänä klo 16:00 saakka. Seuraava Oulun ExtremeRun tapahtuma järjestetään 6.8.2016 ja Peurungan tapahtuma 10.9.2016. Myös vuoden 2017 tapahtumiin on mahdollista ilmoittautua samaan hintaan. Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin!

Seuraa aktiivisesti myös nettisivujamme jonne voi tulla viime hetken tärkeitä tiedotteita.

12. Aikataulu

Sunnuntaina 22.5.2016

• Ilmoittautuminen 09:30 alkaen
• Lähdöt ikäsarjoittain 12:00 alkaen
• Tapahtuma-alueella Dj soittaa hyvää musaa ja Karkkibaari palvelee klo 16:00 asti
• Alueella voit tavata myös Hilariushiiren
• Tapahtumapaikalla ohjelmaa, mm. palkintojenjako
• Viimeiset bussit Tikkurilan juna-asemalle ja Sokos Hotelli Vantaalle klo 16:00

Tehdään yhdessä ExtremeRun tapahtumasta hauska ja positiivinen kokemus kaikille!

TERVETULOA!
ExtremeRun Järjestäjät
www.extremerun.fi

07.05.18 Vantaa Lasten ExtremeRun 6.5.2018 Tulokset
01.05.18 Vantaa Lasten ExtremeRun 6.5.2018! KISAINFO
30.04.18 Vantaa ExtremeRun 05.05.2018 Kisainfo!
09.04.18 Tahko ExtremeRun 14.4.2018 Kisainfo!
08.09.17 Tervetuloa Lasten ExtremeRuniin 10.9.2017!
04.09.17 Tervetuloa Peurungan ExtremeRuniin 9.9.2017!
26.08.17 ExtremeRun Oulu Lasten maaliintulojärjestys/tulokset
14.08.17 ExtremeRun Oulu 19.08.2017 KISAINFO
14.08.17 Lasten ExtremeRun Oulu 20.08.2017 KISAINFO
14.08.17 Lasten ExtremeRun Oulu 20.08.2017 REITTIKARTAT

YHTEISTYÖSSÄ: