Varainhankinta seurat ja koululuokat

ExtremeRunilla on nyt täysin uusi erinomainen vaihtoehto seurojen ja koululuokkien varainhankintaan! Hankkimalla ExtremeRunille joko osallistujia tapahtumiin tai tapahtumasponsoreita, saatte jokaisesta myydystä osallistumisesta/sponsorista hyvät provisiot, jotka voitte sitten käyttää harrastusten kustannuksiin seuroissa tai luokkaretkirahastoihin!

ExtremeRunilla on valmiita paketteja sponsorointiin ja valmiit dokumentit, joilla raportoidaan seurojen/luokkien kautta kerätyt osallistumiset/sponsoroinnit ja näiden dokumenttien perusteella tilitetään seuralle provisiot.

ExtremeRun tapahtumia on järjestetty Suomessa jo vuodesta 2010 ja tapahtumilla on tutkitusti tyytyväisimmät osallistujat kaikista Suomessa järjestetyistä juoksutapahtumista. Uutuutena vuonna 2016 järjestettiin yli odotusten onnistunut Lasten ExtremeRun Vantaalla. Juoksemassa oli jo ensimmäisessä tapahtumassa yli 700 lasta. ExtremeRuneja järjestetään Peurungassa, Vantaalla, Oulussa ja Tahkolla. Lasten ExtremeRuneja vuonna 2017 järjestetään Vantaalla, Oulussa ja Peurungassa.

ExtremeRun on joustava yhteistyökumppani. Nettisivuilla on kuukausittain yli 40 000 kävijää, ExtremeRunilla on yli 11 000 seuraajaa Facebookissa ja Vantaan tapahtumasta näytettiin vuonna 2016 kaksi puolen tunnin lähetystä Nelonen televisiokanavalla. Lisäksi kaikista tapahtumista tehdään kooste, joka pyörii YouTubessa rajattoman ajan. Lisäksi tapahtumien osallistujat ovat hyvin eri-ikäisiä ja eri taustoista.

Mikäli olette kiinnostuneita hankkimaan seurallenne/luokallenne varoja ExtremeRunin kanssa yhteistyössä iloisiin, hyvän mielen liikuntatapahtumiin osallistujia tai yrityssponsoreita, otathan yhteyttä meilitse mika.hirvinen(a)extremerun.fi.

YHTEISTYÖSSÄ: